Zijn jouw medewerkers zich bewust van de gevaren van voedselveiligheid binnen jouw bedrijf? Ieder bedrijf moet en wil zich houden aan de voedselveiligheidsregels. Met de e-learning voedselveiligheid (HACCP) leren jouw medewerkers voedselveilig en hygiënisch werken en worden zij zich bewust van de risico’s van de voedselveiligheid. De e-learning bevat de belangrijkste principes van voedselveilig werken voor de werkvloer.
Voor wie?
De online training voedselveiligheid is zeer geschikt voor medewerkers die operationeel in de levensmiddelenindustrie (gaan) werken, inclusief uitzendkrachten, tijdelijke medewerkers en kantoorpersoneel. Aan het einde van de training snapt de cursist hoe zijn handelen op de werkvloer van invloed is op de voedselveiligheid van producten. Hij wordt zich bewust van de risico’s door het maken van interactieve opdrachten en animatievideo’s. Door de praktische voorbeelden die direct met het eigen werkproces te maken hebben, kan de cursist de vertaalslag maken naar de eigen praktijk.
Impressie
Een voorbeeld van onze e-learning:

Onderwerpen
- Wat is voedselveiligheid?
- Vier besmettingen
- Wat zijn micro-organismen?
- Allergenen
- Persoonlijke hygiëne
- Reiniging en desinfectie
- Ongediertewering en - bestrijding
- HACCP
- Toetsing*

Deze training uitproberen?
Doel
Na het volgen van deze training is de cursist bekend met:
- Het belang van voedselveiligheid.
- De termen HACCP en CCP
- De rol van persoonlijke hygiëne in voedselveiligheid.
- Hoe voedingsmiddelen onveilig kunnen worden.
- De vier soorten besmettingen: fysisch, chemisch, microbiologisch, allergenen.
- Welke maatregelen bedrijven nemen om veilige voeding te produceren.