Ook in opslag en transport is het belangrijk om op de juiste manier met producten om te gaan.
In deze online training leren medewerkers in opslag en transport waarom het belangrijk is om hygiënisch en voedselveilig met producten om te gaan en hoe zij dit moeten doen. In de training leren zij dat bij de productie van producten wordt gezorgd dat de producten veilig zijn voor de consument. Vervolgens leert de cursist wat hij kan doen bij opslag en transport van producten om de producten veilig te houden.
Voor wie?
De online training is geschikt voor alle medewerkers die werkzaam zijn in opslag en transport.
Video
Een korte impressie van onze e-learning:
Onderwerpen
- Persoonlijke hygiëne
- Besmettingen
- Voedselveilig werken in het magazijn
- Voedselveilig werken bij transport
- Toetsing*
Doel
- Na het volgen van deze training is de cursist bekend met:
- Het belang van voedselveiligheid.
- De rol van persoonlijke hygiëne in voedselveiligheid.
- Welke vier soorten besmettingen er zijn.
- Een aantal beheersmaatregelen om besmetting te voorkomen.
- Wat belangrijk is voor voedselveiligheid in het magazijn.
- Wat belangrijk is voor voedselveiligheid bij het transport.