E-learning cursus Voedselveiligheid, de opfrisser (HACCP)

De noodzaak om medewerkers herhaaldelijk te trainen op voedselveilig werken is evident. Cursisten die al eerder de training “Voedselveiligheid” hebben gevolgd kunnen hun kennis opfrissen met deze training.

In een game- achtige omgeving moeten cursisten hun eerder opgedane kennis van voedselveiligheid toepassen. Gedurende de training moet de cursist in verschillende situaties keuzes maken om daarmee het bedrijf voedselveilig te maken.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor medewerkers in de voedingsmiddelenindustrie die de training ‘Voedselveiligheid’ hebben gevolgd.

Video

Een korte impressie van onze e-learning:

Onderwerpen

  • Belang van voedselveilig werken
  • Risico's van besmette producten
  • Wat zijn micro organismen?
  • Allergenen
  • HACCP
  • Persoonlijke hygiëne
  • Bedrijfshygiëne
  • Toetsing*
* Na het succesvol afronden van de toets krijgt de cursist een certificaat

Doel

  • Na het volgen van deze training is de cursist bekend met:
  • Het belang van voedselveiligheid.
  • De termen HACCP en CCP
  • De rol van persoonlijke hygiëne in voedselveiligheid.
  • Hoe voedingsmiddelen onveilig kunnen worden.
  • De vier soorten besmettingen: fysisch, chemisch, microbiologisch, allergenen.
  • Welke maatregelen bedrijven nemen om veilige voeding te produceren.

Volg deze cursus

E-learning
Meerdere trainingen?
Starten kan wanneer je wilt. Je bepaalt zelf waar je de opleiding volgt, op welk moment je studeert en hoe lang.
€ 40 excl. btw
Direct starten
Wil je meerdere trainingen afnemen? Vraag dan om een prijs op maat.
Vraag offerte aan

Betrokken Professionals

Stel je vraag online

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief