De noodzaak om medewerkers herhaaldelijk te trainen op voedselveilig werken is evident. Cursisten die al eerder de training “Voedselveiligheid” hebben gevolgd kunnen hun kennis opfrissen met deze training.
In een game- achtige omgeving moeten cursisten hun eerder opgedane kennis van voedselveiligheid toepassen. Gedurende de training moet de cursist in verschillende situaties keuzes maken om daarmee het bedrijf voedselveilig te maken.
Voor wie?
Deze training is geschikt voor medewerkers in de voedingsmiddelenindustrie die de training ‘Voedselveiligheid’ hebben gevolgd.Video
Een korte impressie van onze e-learning:Onderwerpen
- Belang van voedselveilig werken
- Risico's van besmette producten
- Wat zijn micro organismen?
- Allergenen
- HACCP
- Persoonlijke hygiëne
- Bedrijfshygiëne
- Toetsing*
Doel
- Na het volgen van deze training is de cursist bekend met:
- Het belang van voedselveiligheid.
- De termen HACCP en CCP
- De rol van persoonlijke hygiëne in voedselveiligheid.
- Hoe voedingsmiddelen onveilig kunnen worden.
- De vier soorten besmettingen: fysisch, chemisch, microbiologisch, allergenen.
- Welke maatregelen bedrijven nemen om veilige voeding te produceren.