Cursus Verbetermanagement

Jouw bedrijf weet dat ze continu moet verbeteren om competitief te zijn. Gebruikt jouw bedrijf daartoe systematisch de kracht van jouw organisatie, gericht op verbetermanagement? In praktijk gaat de aandacht eerder uit naar de dagelijkse noodzakelijke activiteiten, het dichten van gaten.

Door inzet van verbetermanagement tools kun je problemen blijvend oplossen en voorkomen dat je opnieuw tijd moet besteden aan iets wat al opgelost had kunnen zijn. Het betrekken van medewerkers en het echt oplossen van de afwijkingen motiveert medewerkers in en buiten de verbeterteams om een bijdrage te leveren aan uw bedrijfsactiviteiten. Deze bedrijfsactiviteiten bestaan uit het realiseren van dagelijkse doelen en uit het aanbrengen van verbeteringen.

Voor wie?

De training is bedoeld voor medewerkers van voedingsmiddelen producerende bedrijven, distributeurs en retailers. Specifiek voor hen die betrokken zijn bij het etiketteren van levensmiddelen, zoals labelaars, specificatiebeheerders, kwaliteitsmedewerkers, ontwerpers en marketingmedewerkers die verantwoordelijkheid dragen voor de eindproducten en hun etiketten.

Onderwerpen

  • Tools verbetermanagement
  • Filosofie verbetermanagement
  • Verbetertechnieken
  • Betrekken van medewerkers

Doel

Door deel te nemen aan de workshop krijgt de deelnemer inzicht in de tools van verbetermanagement. De deelnemer weet de filosofie van verbetermanagement te doorgronden aan de hand van een aantal direct toepasbare verbetertools. De deelnemer weet na de workshop hoe de verbetertechnieken gebruikt worden om processen te verbeteren.

Volg deze cursus

Incompany training Vraag om een prijs op maat.
Vraag offerte aan

Betrokken Professionals

Stel je vraag online

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief