Cursus Verbeteren van de voedselveiligheidcultuur (2/3) Mensen in beweging krijgen, sturen op voedselveilig gedrag

“Ons kwaliteitssysteem is volledig, de zaken zijn goed afgesproken. Toch heb ik het gevoel dat ik er dagelijks hard aan moet trekken. Hoe is dit mogelijk?"

Hoe fijn zou het zijn als de medewerkers in de organisatie uit zichzelf de juiste dingen doen om de kwaliteit te borgen en zelfs te verbeteren? Als iedereen in de organisatie, van hoog tot laag, het belang van kwaliteitsmanagement inziet en zich daar ook voor inzet? Daarvoor is het nodig dat voedselveiligheid en kwaliteit zijn ingebed in de bedrijfscultuur. Voor afdelingshoofden, managers en directieleden die iedere dag bezig zijn om grip te krijgen op het gedrag van hun medewerkers, biedt Précon een serie van drie kennismiddagen, waarin u op interactieve wijze aan de slag gaat met het formuleren van een concrete aanpak voor continue verbetering van de voedselveiligheid in uw organisatie. De kennismiddagen zijn ook los van elkaar te volgen.

Voor wie?

De workshops zijn interessant voor kwaliteitsmanagers, management teamleden en iedereen in de organisatie die te maken heeft met het kwaliteitsbeleid. De workshops zijn ook ideaal voor leden van directie en managementteam, om een beter beeld te krijgen op de aansluiting van het kwaliteitsbeleid met de visie en missie van de organisatie.

Onderwerpen

Deze kennismiddag is de tweede in een serie van drie. Tijdens deze sessie geven we u concrete handvatten voor het versterken van de voedselveiligheidscultuur in de organisatie, waarin een belangrijke rol is weggelegd voor positieve gedragsverandering. Want al is je plan nog zo goed, het is het gedrag dat het ‘m doet. Leer in een inspirerende workshop over het beïnvloeden van het gedrag in uw organisatie. U leert de theorie van gedragsbeïnvloeding aan de hand van praktijkvoorbeelden in een innovatieve spelvorm. U ontdekt de meest krachtige mechanismen om te sturen op gedrag, waardoor uw medewerkers meer plezier krijgen in het werk en merken dat zij het verschil kunnen maken. De workshop wordt gegeven van 15.00-18.30 uur. Vanaf 14.30 uur bent u welkom voor koffie of thee. Tussen 18.30 en 19.00 uur wordt een lichte maaltijd geserveerd.

Doel

Het gedrag van de medewerkers, van hoog tot laag, bepaalt de voedselveiligheidscultuur in de organisatie. Tijdens deze middag maakt u kennis met praktische tools voor het effectief sturen op gedrag.

Volg deze cursus

Maatwerk cursus Vraag om een prijs op maat.
Vraag offerte aan