Cursus Verbeteren van de voedselveiligheidcultuur (2/3) Mensen in beweging krijgen, sturen op voedselveilig gedrag

De rol van kwaliteitsmanager in 2025. Inrichting van de organisatie. Als kwaliteitsmanager sta je midden in de organisatie. Was de kwaliteitsmanager vroeger vooral bezig met kwaliteitsbeheersing en -borging, nu speelt hij of zij een steeds belangrijker rol in de totale bedrijfsvoering. Dat betekent een ontwikkeling van beheerder van het kwaliteitsmanagementsysteem, naar analist, adviseur, veranderaar en verbeteraar. Het creëren van draagvlak in de organisatie wordt hiermee één van de belangrijkste onderdelen van het werk.

Welke eigenschappen en competenties heb je als kwaliteitsmanager nodig om hierin succesvol te zijn?

In een serie van drie workshops gaan we dieper in op de veranderende situatie en de aspecten die hierbij komen kijken. Workshops waarin je nieuwe inzichten opdoet en handvatten krijgt om je veranderende rol goed op te pakken. De workshops zijn ook los van elkaar te volgen.

Voor wie?

De workshops zijn interessant voor kwaliteitsmanagers, management teamleden en iedereen in de organisatie die te maken heeft met het kwaliteitsbeleid. De workshops zijn ook ideaal voor leden van directie en managementteam, om een beter beeld te krijgen op de aansluiting van het kwaliteitsbeleid met de visie en missie van de organisatie.

Onderwerpen

Deze workshop is de tweede in een serie van drie. In deze workshop gaan we dieper in op de rol die kwaliteit speelt in de organisatie en hoe dit aansluit bij de visie, de strategie en het beleid. Wie hebben belang bij een bredere invulling van het kwaliteitsmanagement? En welke rol spelen deze partijen bij een goede invulling van het kwaliteitsmanagement? We brengen het krachtenveld in kaart. Tijdens de workshop krijg je praktische tools aangereikt die je kunt toepassen in de dagelijkse praktijk en wissel je kennis en ervaringen uit met andere kwaliteitsmanagers.

Doel

Aan het einde van deze workshop ga je naar huis met een concreet plan dat jou gaat helpen om je collega’s bij een bredere invulling van het kwaliteitsmanagement te betrekken.

Volg deze cursus

Klassikaal
Meerdere trainingen?
09-05-2019
Bunnik
03-10-2019
Bunnik
€ 315 excl. btw
Schrijf je in
Wil je meerdere trainingen afnemen? Vraag dan om een prijs op maat.
Vraag offerte aan