Cursus Verbeteren van de voedselveiligheidcultuur (1/3) Uitdragen bedrijfsvisie op kwaliteit en voedselveiligheid

''Ons kwaliteitssysteem is volledig, de zaken zijn goed afgesproken. Toch heb ik het gevoel dat ik er dagelijks hard aan moet trekken. Hoe is dit mogelijk?"

Hoe fijn zou het zijn als de medewerkers in de organisatie uit zichzelf de juiste dingen doen om de kwaliteit te borgen en zelfs te verbeteren? Als iedereen in de organisatie, van hoog tot laag, het belang van kwaliteitsmanagement inziet en zich daar ook voor inzet? Daarvoor is het nodig dat voedselveiligheid en kwaliteit zijn ingebed in de bedrijfscultuur. Voor afdelingshoofden, managers en directieleden die iedere dag bezig zijn om grip te krijgen op het gedrag van hun medewerkers, biedt Précon een serie van drie kennismiddagen, waarin u op interactieve wijze aan de slag gaat met het formuleren van een concrete aanpak voor continue verbetering van de voedselveiligheid in uw organisatie. De kennismiddagen zijn ook los van elkaar te volgen.

Voor wie?

De kennismiddagen zijn interessant voor afdelingshoofden, managers en directieleden die iedere dag bezig zijn om grip te krijgen op het gedrag van hun medewerkers. U krijgt een goed beeld van de aansluiting van het kwaliteitsbeleid op het gedrag van de medewerkers en ontvangt tools voor een concrete en zichtbare aanpak van de verbetering van de voedselveiligheidscultuur in de organisatie.

Onderwerpen

Deze workshop is de eerste in een serie van drie. In de workshop gaan we dieper in op de nieuwe rol van de kwaliteitsmanager. In deze nieuwe rol ben je als kwaliteitsmanager niet alleen verantwoordelijk voor kwaliteitsborging, maar zorg je ervoor dat het kwaliteitsmanagementsysteem bijdraagt aan het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen. In de workshop bespreken we met elkaar wat er verandert in het kwaliteitsdenken, hoe je als kwaliteitsmanager vorm kunt geven aan deze veranderingen en op welke manier je medewerkers kunt ondersteunen bij het vertalen van de doelstellingen naar het dagelijkse werk. Tijdens de workshop krijg je praktische tools aangereikt die je kunt toepassen in de dagelijkse praktijk en wissel je kennis en ervaringen uit met andere kwaliteitsmanagers. De workshop wordt gegeven van 15.00-18.30 uur. Vanaf 14.30 uur bent u welkom voor koffie of thee. Tussen 18.30 en 19.00 uur wordt een lichte maaltijd geserveerd.

Doel

Tijdens deze kennismiddag krijgt u de tools voor een zichtbare aanpak van continue verbetering van de voedselveiligheid in uw organisatie.

Volg deze cursus

Klassikaal
Meerdere trainingen?
26-03-2020
02-04-2020 & 09-04-2020
€ 850 excl. btw
Schrijf je in
Wil je meerdere trainingen afnemen? Vraag dan om een prijs op maat.
Vraag offerte aan