E-learning cursus Spijswetten in de voedingsmiddelenindustrie

Veel voedingsmiddelenbedrijven produceren niet alleen voor de Nederlandse markt, maar ook voor het buitenland. Als producten naar Israël of islamitische landen worden geëxporteerd, dan is een certificaat vereist waarin staat dat de producten koosjer of halal zijn. De meeste mensen weten wel wat koosjer en halal betekent. Het zijn de regels rondom eten en drinken uit het jodendom en uit de islam.

Niet iedereen weet welke eisen er specifiek gesteld worden aan de productie van koosjere en halalproducten. Welke stoffen mogen er wel in zitten en welke niet? Worden er speciale eisen gesteld aan reiniging? Deze training beantwoordt deze vragen.

In deze training leert de medewerker meer over de achtergronden van de spijswetten in het jodendom en in de islam. Daarnaast leert de medewerker die dingen die van belang zijn bij de productie van koosjere en halalproducten.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor medewerkers in de voedingsmiddelenindustrie die betrokken zijn bij de productie van koosjere en halalproducten. Daarnaast is de training voor iedereen die meer wil weten wat koosjer en halal is.

Video

Een korte impressie van onze e-learning:

Onderwerpen

  • Wat is koosjer en wat is halal?
  • Welke producten zijn koosjer en halal?
  • Welke keurmerken zijn er voor koosjer en halal?
  • Waar moet je op letten bij het produceren van koosjere en halal producten?
  • Toetsing*
* De training wordt afgesloten met een toets. Na het succesvol afronden hiervan krijgt de cursist een digitaal certificaat.

Doel

Het doel van deze training is meer te leren over spijswetten in de bijbel en de koran, zodat medewerkers weten waar ze op moeten letten bij het produceren van koosjere en halal voedingsmiddelen.

Volg deze cursus

E-learning
Meerdere trainingen?
Abonnementen
Starten kan wanneer je wilt. Je bepaalt zelf waar je de opleiding volgt, op welk moment je studeert en hoe lang.
€ 25 excl. btw
Direct starten
Wil je meerdere trainingen afnemen? Vraag dan om een prijs op maat.
Vraag offerte aan
Abonnementen op E-learnings. Onbeperkt E-learnings tegen een vast bedrag per jaar.

Betrokken Professionals

Stel je vraag online

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief