E-learning cursus Reiniging en desinfectie

Goede reiniging en desinfectie vormt de basis voor voedselveiligheid, kwaliteit en een prettige en veilige werkomgeving. In veel productiebedrijven voeren eigen medewerkers de schoonmaak uit, maar men is vaak onvoldoende op de hoogte van de juiste manier van werken.

De gevolgen kunnen verschillend zijn, van besmetting van producten tot aantasting van machines en materialen.

In de online training maakt de cursist aan de hand van praktijkvoorbeelden kennis met de verschillende schoonmaakmethodes en de situaties waarin de methodes moeten worden toegepast.

Voor wie?

De online training is geschikt voor medewerkers werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van schoonmaakwerkzaamheden.

Onderwerpen

  • Reiniging
  • Desinfectie
  • Micro-organismen
  • Grof vuil verwijderen
  • Reinigingsmethoden Gevaarlijke stoffen
  • Gevaarlijke stoffen
  • Schoonmaakinstructies
  • Toetsing*
* Na het succesvol afronden van de toets krijgt de cursist een certificaat

Doel

  • Na het volgen van deze training is de cursist bekend met:
  • Welke soorten vuil zij in een productieomgeving tegen kunnen komen.
  • Verschillende reinigingsmethoden om vuil te verwijderen.
  • Verschillende methoden om te desinfecteren.
  • Veilig gebruik van reinigingsmiddelen.

Volg deze cursus

Online
Meerdere trainingen?
Starten kan wanneer je wilt. Je bepaalt zelf waar je de opleiding volgt, op welk moment je studeert en hoe lang.
€ 55 excl. btw
Direct starten
Wil je meerdere trainingen afnemen? Vraag dan om een prijs op maat.
Vraag offerte aan