E-learning cursus Op stap met HACCP

Hoe weet ik welke voedselveiligheidsrisico’s er zijn voor mijn bedrijf? HACCP is een systematische benadering die wordt gebruikt om voedselveiligheidsrisico's te identificeren, te beoordelen en te beheersen. In de huidige voedingsmiddelenbranche is HACCP onmisbaar als het gaat om het waarborgen van bedrijfsprocessen voor kwalitatief goed en veilig voedsel.

Het opstellen en optimaliseren van een plan vraagt kennis van de HACCP methodiek.

Deze online training laat cursisten nader kennis maken met de methodiek en de CCP’s(Critical Control Points). De cursist raakt bekend met essentiële basisbegrippen en de zeven principes die men moet doorlopen aan de hand van opdrachten over een praktijksituatie.

Voor wie?

De online training is bedoeld voor medewerkers in voedingsmiddelenbedrijven die verantwoordelijk zijn voor één of meerdere onderdelen van het HACCP-plan. Het is belangrijk dat de cursist al bekend is met basisprincipes voor hygiënisch werken volgens een goedgekeurde hygiënecode.

Onderwerpen

  • Wat is HACCP?
  • HACCP methodiek
  • 7 principes
  • Soorten gevaren
  • Voorbereidende stappen
  • Toetsing*
* Na het succesvol afronden van de toets krijgt de cursist een certificaat

Doel

  • Na het volgen van deze training is de cursist bekend met:
  • De HACCP methodiek.
  • De soorten gevaren voor voedselveiligheid.
  • Het tot stand komen van een systeem voor voedselveiligheid.

Volg deze cursus

E-learning
Meerdere trainingen?
Abonnementen
Starten kan wanneer je wilt. Je bepaalt zelf waar je de opleiding volgt, op welk moment je studeert en hoe lang.
€ 75 excl. btw
Direct starten
Wil je meerdere trainingen afnemen? Vraag dan om een prijs op maat.
Vraag offerte aan
Abonnementen op E-learnings. Onbeperkt E-learnings tegen een vast bedrag per jaar.

Betrokken Professionals

Stel je vraag online

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief