E-learning cursus Omgaan met allergenen

Allergenenbesmetting is een moeilijk te bevatten concept voor veel medewerkers in de voedingsmiddelenindustrie. Deels doordat het vaak onzichtbaar is en deels doordat de gevolgen van een besmetting soms wel optreden en soms niet. De ene consument kan wel allergisch zijn voor een ingrediënt en een ander niet.

De rol van de productiemedewerker op de werkvloer komt nadrukkelijk naar voren. Hierdoor leert de cursist hoe hij zelf kan bijdragen aan het voorkomen van een allergenenbesmetting.

Voor wie?

De online allergenen training is geschikt voor medewerkers die in voedingsmiddelen, producerende, transporterende of verhandelende bedrijven werkzaam zijn en mogelijk in aanraking komen met allergenen.

Video

Een korte impressie van onze allergenen cursus:

Onderwerpen

  • Voedselallergie
  • Welke allergenen zijn er?
  • Allergenen in voedsel
  • Rol van de medewerker
  • Hoe kan een allergenen besmetting ontstaan
  • Toetsing*

* Na het succesvol afronden van de toets krijgt de cursist direct het allergenen certificaat

Doel

  • Na het volgen van deze allergenen training is de cursist bekend met:
  • Wat een voedselallergie is en wat allergenen zijn.
  • Op welke manier een besmetting met allergenen voorkomen kan worden.
  • Belangrijke wetgeving omtrend allergenen.

Volg deze cursus

E-learning
Meerdere trainingen?
Abonnementen
Starten kan wanneer je wilt. Je bepaalt zelf waar je de opleiding volgt, op welk moment je studeert en hoe lang.
€ 35 excl. btw
Direct starten
Wil je meerdere trainingen afnemen? Vraag dan om een prijs op maat.
Vraag offerte aan
Abonnementen op E-learnings. Onbeperkt E-learnings tegen een vast bedrag per jaar.

Betrokken Professionals

Stel je vraag online

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief