Cursus Leveranciersaudit

Bedrijven die waarde hechten aan het leveren van kwaliteit zijn continu bezig met het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Een onderdeel hiervan is de inkoop van veilige, kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en diensten bij betrouwbare leveranciers. Ook vanuit de NVWA kan worden gevraagd om een aantoonbare verificatie van de beheersing van de CCP's in grondstoffen bij een leverancier. Verificatie van afspraken op papier, door middel van een leveranciersaudit, is een nuttig instrument bij de borging van kwaliteits- en voedselveiligheidsgevaren. Tijdens de training leren de deelnemers op een correcte manier een leveranciersbeoordeling uitvoeren.

Voor wie?

De training is bedoeld voor bedrijven die waarde hechten aan het leveren van kwaliteit en dan specifiek voor (on)ervaren medewerkers die betrokken zijn bij leveranciersbeoordelingen, zoals kwaliteitsfunctionarissen, inkopers en leidinggevenden.

Onderwerpen

  • De theorie en achtergronden van auditeren;
  • De basisvaardigheden communicatie;
  • De rol van de auditor;
  • Het voorbereiden van een audit;
  • Het afnemen van audit-interviews;
  • Het rapporteren van een audit;
  • Het afronden van een audit.

Doel

Door deel te nemen aan de workshop krijgt de deelnemer inzicht in de tools, leren op een objectieve manier gegevens te verzamelen, te interpreteren en te rapporteren. Zij krijgen praktische kennis en handvatten aangereikt ten behoeve van de voorbereiding, uitvoering en afronding van een leveranciersbeoordeling. Tevens zal uitgebreid aandacht worden besteed aan auditvaardigheden door het oefenen van cases en het spelen van rollenspellen.

Volg deze cursus

Klassikaal
Meerdere trainingen?
09-07-2024, 09:00 uur
Bunnik
22-10-2024, 09:00 uur
Bunnik
€ 510 excl. btw
Schrijf je in
Wil je meerdere trainingen afnemen? Vraag dan om een prijs op maat.
Vraag offerte aan

Betrokken Professionals

Stel je vraag online

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief