Cursus Kennismiddag IFS Food versie 7

De IFS Food standaard is gewijzigd! De nieuwe versie is begin oktober 2020 gepubliceerd. Als bedrijf heb je een klein jaar de tijd om de wijzigingen te implementeren. Maar zo lang wil je vast niet wachten met het treffen van de voorbereidingen.

Précon organiseert daarom op verschillende data kennismiddagen om je te informeren over deze nieuwe IFS Food standaard, zodat je tijdig op de hoogte bent van alle wijzigingen die deze versie met zich meebrengt. Vanaf 1 maart kan er al geaudit worden op de nieuwe norm en vanaf 1 juli 2021 is dit verplicht.

Doel

Na deelname aan de kennismiddag ben je op de hoogte van de wijzigingen in de IFS Food versie 7. Je krijgt uitleg hoe je begrippen moet interpreteren en wat de gevolgen zijn van de nieuwe structuur. Daarnaast krijg je handvatten aangereikt hoe je deze wijzigingen in jouw organisatie kunt implementeren. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor het stellen van vragen.

Voor wie?

De training is bestemd voor kwaliteitsmedewerkers, kwaliteitsmanagers, HACCP-leden of hoger management die werkzaam zijn in een IFS Food gecertificeerd bedrijf of een IFS Food certificaat overwegen.

Onderwerpen

De grootste wijzigingen van deze nieuwe norm, zitten in de structuur. Daarnaast zal elke 3e certificeringsaudit een onaangekondigde audit zijn, wat in lijn is met de nieuwe GFSI 2020 benchmark. Verder is de voedselveiligheidscultuur ook in versie 7 meegenomen. Tijdens de kennismiddag gaan we hier nader op in.

  • De nieuwe eisen van de norm en welke verandering dit zal meebrengen ten opzichte van de vorige versie.
  • De nieuwe focus op het belang van voedselveiligheid en kwaliteit door duidelijkere omschrijvingen.
  • Wat zijn de gevolgen voor het beleid nu er meer nadruk wordt gelegd op voedselveiligheidscultuur?

Tijd en plaats

De kennismiddag begint om 14:00 uur en zal omstreeks 16:30 uur worden afgesloten. Tot 17:00 kun je nog wat napraten met de trainers en andere deelnemers. Voorlopig geven we deze training klassikaal online in onze Précon Academy.

Volg deze cursus

Meerdere trainingen?
€ 295 excl. btw
Schrijf je in
Wil je meerdere trainingen afnemen? Vraag dan om een prijs op maat.
Vraag offerte aan

Betrokken Professionals

Stel je vraag online

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief