Cursus Kennismiddag IFS Food versie 7

De IFS Food standaard zal gewijzigd worden. IFS heeft aangekondigd in de zomermaanden van 2020 de nieuwe IFS Food versie 7 te publiceren. Vervolgens heb je een jaar de tijd om te wijzigingen te implementeren.

Précon organiseert op verschillende data kennismiddagen om u te informeren over deze nieuwe IFS Food standaard, zodat je tijdig op de hoogte bent van alle wijzigingen die deze versie met zich meebrengt.

De kennismiddag vangt aan om 14:00 uur en zal omstreeks 16:30 uur worden afgesloten, waarna er nog de mogelijkheid is om na te praten met de trainers en andere deelnemers.

Voor wie?

De training is bestemd voor kwaliteitsmedewerkers, kwaliteitsmanagers, HACCP-leden of hoger management die werkzaam zijn in een IFS Food gecertificeerd bedrijf of een IFS Food certificaat overwegen.

Onderwerpen

Aan de hand van de draft versie hebben we al enig inzicht in de wijzigingen. Diverse losse normeisen zijn samengevat tot een beperkter aantal normeisen. Tijdens deze middagsessie bespreken we:

  • De nieuwe eisen van de norm en welke verandering dit zal meebrengen, bijvoorbeeld het gevolg van de eis dat er in beleid iets gezegd moet worden over de voedselveiligheidscultuur;
  • De nieuwe focus op het belang van voedselveiligheid en kwaliteit door duidelijkere omschrijvingen.

Doel

Na deelname aan de kennismiddag ben je op de hoogte van de wijzigingen die de nieuwe IFS Food versie 7 norm met zich meebrengt. Daarnaast heb je handvatten aangereikt gekregen hoe je deze wijzigingen in jouw organisatie kunt implementeren.

Volg deze cursus

Klassikaal
Meerdere trainingen?
08-09-2020
01-10-2020
12-11-2020
€ 295 excl. btw
Schrijf je in
Wil je meerdere trainingen afnemen? Vraag dan om een prijs op maat.
Vraag offerte aan