Cursus Grip krijgen op voedselveiligheidsgedrag

“Ons kwaliteitssysteem is volledig, de zaken zijn goed afgesproken. Toch loopt het wel eens fout. Hoe is dit nou toch mogelijk?"

Verbaas je jezelf ook wanneer medewerkers zich anders gedragen dan je zou verwachten? Wanneer ondanks alle systemen, procedures en trainingen zaken toch echt fout gaan? Positieve gedragsverandering leidt tot betere bedrijfsresultaten. Jouw medewerkers hebben dan meer plezier in het werk en merken dat zij het verschil kunnen maken.

Deze inzichten kun je tevens goed gebruiken in jouw plan continu de bedrijfscultuur ten aanzien van kwaliteit en voedselveiligheid te verbeteren. Een nieuwe vereiste in versie 8 van de BRC Food standaard.

Voor wie?

De training is bestemd voor Afdelingshoofden, Kwaliteitsmanagers en Operations Managers die iedere dag bezig zijn om grip te krijgen op het gedrag van medewerkers. De training is ook ideaal voor leden van directie en managementteam, om een beter beeld te krijgen op de aansluiting van het kwaliteitsbeleid met het gedrag binnen de organisatie.

Onderwerpen

Leer in een inspirerende middag over het beïnvloeden van het gedrag in jouw organisatie. Je leert de theorie van gedragsbeïnvloeding aan de hand van praktijkvoorbeelden in een innovatieve spelvorm. Je ontdekt de meest krachtige mechanismen om te sturen op gedrag.

Doel

Aan het einde van deze workshop heb je praktisch direct toepasbaar inzicht in het effectief sturen op gedrag.

Volg deze cursus

Incompany training Vraag om een prijs op maat.
Vraag offerte aan

Betrokken Professionals

Stel je vraag online

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief