Food defense, het voorkomen van opzettelijke besmettingen, speelt een belangrijkere rol in het waarborgen van de veiligheid van voedingsmiddelen en voedingsmiddelenomgevingen.
Deze online training maakt medewerkers bewust van het belang van food defense eisen en de rol die zij daarin spelen.
Medewerkers kunnen zich vaak moeilijk voorstellen hoe opzettelijke besmettingen kunnen ontstaan. Pas wanneer daar een beeld bij is ontstaan, wordt duidelijk waarom een bedrijf bepaalde maatregelen heeft getroffen en waarom het zo belangrijk is dat medewerkers in lijn met deze maatregelen handelen. De training besteedt daarom aandacht aan beide aspecten.Voor wie?
De online training is geschikt voor alle medewerkers die werkzaam zijn in een productie-omgeving.Onderwerpen
- Wat is food defense?
- Voorkomen opzettelijke besmettingen
- Maatregelen food defense
- Vreemde situaties herkennen
- Rol van de medewerker
- Toetsing*
Doel
- Na het volgen van deze training is de cursist bekend met:
- Wat food defense is.
- Op welke manier zij kwaadwillige acties kunnen herkennen.
- Welke maatregelen bedrijven nemen om kwaadwillige acties te voorkomen.