Cursus Food defense

Checklists zijn niet voldoende. De kwaliteitstandaarden zoals BRC Food, IFS Food, en ook FSSC 22000 eisen meer! De beheersmaatregelen moeten worden onderbouwd met een risicoanalyse. Hoog tijd om jou de kans te geven om te verdiepen in principes en achtergronden van een Food defense risicoanalyse. Tijdens deze interactieve training bieden we je daartoe een handreiking. Daarnaast behandelen we kort de andere onderdelen van jouw Food defense plan.

De cursus

De training voorziet in kennis en achtergronden van Food defense. Daarnaast krijg je praktische handvatten aangereikt waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Tijdens de training wordt nadrukkelijk aandacht besteed aan de gevaren- en risicoanalyse die de bekende internationale normen verplicht stellen. De onderwerpen die tijdens de training behandeld worden zijn:
  • Daderprofielen; welk soort daders en daden kun je verwachten in de levensmiddelenindustrie?
  • Risicoanalyse; welke methodiek is het meest geschikt om tot de meest risicovolle daderscenario's te komen?
  • Beheersmaatregelen; welke maatregelen zijn er mogelijk? Welke daarvan moet je kiezen?
  • Food defense plan; wat moet zeker anders dan in een HACCP plan?
Kortom, aan het einde van deze training heb je voldoende ingrediënten om jouw eigen Food defense plan te kunnen schrijven. Je kunt minors voorkomen en beschikt over een plan voor de continuïteit van jouw bedrijf!

Incompany

De cursus is zeer geschikt als incompany training. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Wij doen je graag een aantrekkelijk voorstel dat aansluit op jouw praktijksituatie en de specifieke wensen van jouw organisatie.

Volg deze cursus

Incompany training Vraag om een prijs op maat.
Vraag offerte aan

Betrokken Professionals

Stel je vraag online

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief