Cursus Auditvaardigheden

Bedrijven die streven naar het leveren van goede kwaliteit zijn continu bezig met het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Zij beoordelen op een gestructureerde wijze of datgene wat beschreven staat in de kwaliteitssystemen daadwerkelijk overeenkomt met de praktijksituatie. Maar hoe wordt het kwaliteitssysteem op een gestructureerde wijze geaudit? Of hoe dient omgegaan te worden met tekortkomingen en weerstanden tijdens audits? Dit zijn realistische voorbeelden van veel voorkomende vragen die opkomen bij het voorbereiden, uitvoeren of afronden van een interne audit. Tijdens de training vinden de deelnemers antwoorden op deze vragen.

Voor wie?

De training is bedoeld voor medewerkers die betrokken zijn bij de interne audits, zoals productiemedewerkers, kwaliteitsfunctionarissen en leidinggevenden.

Video

Een voorbeeld video van onze e-learning:

Onderwerpen

Voorafgaande aan de trainingsbijeenkomst ontvangen de deelnemers een persoonlijke inlogcode voor het volgen van de online e-learning training Interne Auditvaardigheden. Deze training kan gevolgd worden op eigen tempo en op ieder gewenst moment. Tijdens de klassikale trainingsdag staat ervarend leren centraal. De volgende onderwerpen worden behandeld:
  • De theorie en achtergronden van auditeren;
  • De basisvaardigheden communicatie;
  • De rol van de auditor;
  • Het voorbereiden van een interne audit;
  • Het afnemen van audit interviews;
  • Het rapporteren van een audit;
  • Het afronden van een audit.

Doel

Tijdens de interactieve training staat ervarend leren centraal. De deelnemers leren op een objectieve manier gegevens te verzamelen, te interpreteren en te rapporteren. Zij krijgen praktische kennis en handvatten aangereikt ten behoeve van de voorbereiding, uitvoering, afronding en nazorg van een interne audit. Tevens zal uitgebreid aandacht worden besteed aan auditvaardigheden door het oefenen van cases en het spelen van rollenspellen.

Volg deze cursus

Klassikaal
Meerdere trainingen?
25-09-2024, 09:00 uur
Bunnik
24-10-2024, 09:00 uur
Bunnik (Engels)
14-11-2024, 09:00 uur
Bunnik
19-12-2024, 09:00 uur
Bunnik
€ 540 excl. btw
Schrijf je in
Wil je meerdere trainingen afnemen? Vraag dan om een prijs op maat.
Vraag offerte aan

Betrokken Professionals

Stel je vraag online

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief