Trainingen Klassikaal, online en incompany

Type:
Filter

Voedselveiligheid (HACCP)
Voedselveilig werken op de werkvloer is de basis van productkwaliteit en een absolute must voor elk voedingsmiddelenbedrijf.

E-learning

Per direct

Interne auditvaardigheden
Bedrijven die streven naar het leveren van goede kwaliteit zijn continu bezig met het verbeteren van de bedrijfsprocessen.

Klassikaal

14-11-2019

26-11-2019

Incompany training

Training geheel op maat voor jouw bedrijf

Meer Informatie
Principes en Achtergronden van HACCP (level 3)
Als lid van een HACCP-team wil je graag actief meedoen aan discussies over gevaren, risico’s en beheersmaatregelen.

Klassikaal

12-12-2019

Allergenen in de horeca
Sinds 2014 zijn horecabedrijven verplicht aan gasten allergeneninformatie te verstrekken wanneer zij daarom vragen.

E-learning

Per direct

BRC Food versie 8
Het British Retail Consortium (BRC) heeft op 3 augustus 2018 de definitieve versie van de BRC Food versie

Klassikaal maatwerk

Doe mee met de AVG
Nagenoeg elk bedrijf heeft tegenwoordig te maken met persoonsgegevens.

E-learning

Per direct

Etikettering en claims
Als producent of retailorganisatie ben je verantwoordelijk voor de teksten op het etiket en andere commerciële uitingen, zoals...

Klassikaal

EU wetgeving voor voedselcontactmaterialen
Voedselcontactmaterialen (machineonderdelen, productiehulpmiddelen, procesapparatuur, maar vooral verpakkingen) genieten de aandacht van de certificerende instanties en controlerende autoriteiten.

Klassikaal

21-11-2019

Food defense
Food defense, het voorkomen van opzettelijke besmettingen, speelt een steeds belangrijkere rol in het waarborgen van de veiligheid

E-learning

Per direct

Food defense
De cursus voorziet in kennis en achtergronden van Food defense.

Klassikaal maatwerk

Food Defense en Voedselfraude
Deze training is uitgebreider dan de training over Food Defense.

E-learning

Per direct

Grip krijgen op voedselveiligheidsgedrag
Verbaast u zichzelf ook wanneer medewerkers zich anders gedragen dan u zou verwachten?

Klassikaal maatwerk

HACCP TOP (Advanced HACCP)
Deze training biedt een verdieping in jouw HACCP-kennis over onder andere validatie en het verschil tussen HACCP en

Klassikaal

21-11-2019

Kennisdag FSSC 22000 Versie 5
FSSC 220000 versie 5 is gepubliceerd. Vanaf januari 2020 zullen de eerste audits volgens de nieuwe norm plaatsvinden.

Klassikaal

29-10-2019

Label je slim!
Heb je regelmatig te maken met etikettering van levensmiddelen, maar ontbreekt het je aan wettelijke basiskennis? Of wil

E-learning

Per direct

Leveranciersaudit
Bedrijven die waarde hechten aan het leveren van kwaliteit zijn continu bezig met het verbeteren van de bedrijfsprocessen.

Klassikaal maatwerk

Microbiologie voor de voedingsmiddelenindustrie
Bedrijven die actief zijn in de voedingsmiddelenketen dienen beheersmaatregelen te treffen om de voedselveiligheid en voedselkwaliteit zeker te

Klassikaal

NL & EU Wetgeving: Voedselcontactmaterialen in consumentenproducten
De eisen voor vijf materialen zijn op Europees niveau gereguleerd en de Nederlandse warenwet bevat essentiële veiligheidseisen voor...

Klassikaal maatwerk

NL wetgeving voor voedselcontactmaterialen
Waar de andere training Voedselcontactmaterialen vooral gericht is op de Europese wetgeving, met als rode draad de wetgeving

Klassikaal maatwerk

Omgaan met allergenen
Allergenenbesmetting is een moeilijk te bevatten concept voor veel medewerkers in de voedingsmiddelenindustrie.

E-learning

Per direct

Ongediertewering en -bestrijding
Iedere medewerker speelt een belangrijke rol bij het weren en bestrijden van ongedierte: door schoon te werken, goed

E-learning

Per direct

Op stap met HACCP
Hoe weet ik welke voedselveiligheidsrisico’s er zijn voor mijn bedrijf?

E-learning

Per direct

Reiniging en desinfectie
Goede reiniging en desinfectie vormt de basis voor voedselveiligheid, kwaliteit en een prettige en veilige werkomgeving.

E-learning

Per direct

Theorie en Praktijk van HACCP (level 4)
Elk HACCP-team heeft voortrekkers nodig. Zo sta je er als kwaliteitsmanager niet alleen voor.

Klassikaal

12, 19 en 26 november

Veilig aan de slag
De gevaren voor de persoonsveiligheid in een productie-omgeving zijn talrijk.

E-learning

Per direct

Veilig werken met gevaarlijke stoffen
Gevaarlijke stoffen vormen een belangrijke categorie gevaren binnen bedrijven.

E-learning

Per direct

Verbetermanagement
Uw bedrijf weet dat ze continu moet verbeteren om competitief te zijn.

Klassikaal maatwerk

Vertil je niet! (Arbo)
Draag of til je vaak voorwerpen tijdens je werk? .

E-learning

Per direct

Voedselveilig werken in de catering
Het werken met en bereiden van gerechten in de catering betekent veelvuldig contact met verschillende producten.

E-learning

Per direct

Voedselveilig werken in opslag en transport
Ook in opslag en transport is het belangrijk om op de juiste manier met producten om te gaan.

E-learning

Per direct

Voedselveilig werken voor onderhoudstechnici
De onderhoudstechnicus / medewerker van de technische dienst heeft een cruciale rol in het waarborgen van voedselveiligheid.

E-learning

Per direct

Voedselveiligheid, de opfrisser (HACCP)
De noodzaak om medewerkers herhaaldelijk te trainen op voedselveilig werken is evident.

E-learning

Per direct

Explosieveiligheid (ATEX)
Explosieveiligheid (ATEX) speelt een belangrijke rol bij veel verschillende bedrijven.

E-learning

Per direct