Trainingen Klassikaal, online en incompany
Type:
Filter

Voedselveilig werken op de werkvloer is de basis van productkwaliteit en een absolute must voor elk voedingsmiddelenbedrijf.
E-learning
Per direct

Bedrijven die streven naar het leveren van goede kwaliteit zijn continu bezig met het verbeteren van de bedrijfsprocessen.
Incompany training
Training geheel op maat voor jouw bedrijf

Als lid van een HACCP-team wil je graag actief meedoen aan discussies over gevaren, risico’s en beheersmaatregelen.

Sinds 2014 zijn horecabedrijven verplicht aan gasten allergeneninformatie te verstrekken wanneer zij daarom vragen.
E-learning
Per direct

Het British Retail Consortium (BRC) heeft op 3 augustus 2018 de definitieve versie van de BRC Food versie
Klassikaal maatwerk

Nagenoeg elk bedrijf heeft tegenwoordig te maken met persoonsgegevens.
E-learning
Per direct

Als producent of retailorganisatie ben je verantwoordelijk voor de teksten op het etiket en andere commerciële uitingen, zoals...

Voedselcontactmaterialen (machineonderdelen, productiehulpmiddelen, procesapparatuur, maar vooral verpakkingen) genieten de aandacht van de certificerende instanties en controlerende autoriteiten.

Food defense, het voorkomen van opzettelijke besmettingen, speelt een steeds belangrijkere rol in het waarborgen van de veiligheid
E-learning
Per direct

De cursus voorziet in kennis en achtergronden van Food defense.
Klassikaal maatwerk

Deze training is uitgebreider dan de training over Food Defense.
E-learning
Per direct

Verbaast u zichzelf ook wanneer medewerkers zich anders gedragen dan u zou verwachten?
Klassikaal maatwerk

Deze training biedt een verdieping in jouw HACCP-kennis over onder andere validatie en het verschil tussen HACCP en

FSSC 220000 versie 5 is gepubliceerd. Vanaf januari 2020 zullen de eerste audits volgens de nieuwe norm plaatsvinden.

Heb je regelmatig te maken met etikettering van levensmiddelen, maar ontbreekt het je aan wettelijke basiskennis? Of wil
E-learning
Per direct

Bedrijven die waarde hechten aan het leveren van kwaliteit zijn continu bezig met het verbeteren van de bedrijfsprocessen.
Klassikaal maatwerk

Bedrijven die actief zijn in de voedingsmiddelenketen dienen beheersmaatregelen te treffen om de voedselveiligheid en voedselkwaliteit zeker te

De eisen voor vijf materialen zijn op Europees niveau gereguleerd en de Nederlandse warenwet bevat essentiële veiligheidseisen voor...
Klassikaal maatwerk

Waar de andere training Voedselcontactmaterialen vooral gericht is op de Europese wetgeving, met als rode draad de wetgeving

Allergenenbesmetting is een moeilijk te bevatten concept voor veel medewerkers in de voedingsmiddelenindustrie.
E-learning
Per direct

Iedere medewerker speelt een belangrijke rol bij het weren en bestrijden van ongedierte: door schoon te werken, goed
E-learning
Per direct

Hoe weet ik welke voedselveiligheidsrisico’s er zijn voor mijn bedrijf?
E-learning
Per direct

Goede reiniging en desinfectie vormt de basis voor voedselveiligheid, kwaliteit en een prettige en veilige werkomgeving.
E-learning
Per direct

E-learning
Per direct

Elk HACCP-team heeft voortrekkers nodig. Zo sta je er als kwaliteitsmanager niet alleen voor.

De gevaren voor de persoonsveiligheid in een productie-omgeving zijn talrijk.
E-learning
Per direct

Gevaarlijke stoffen vormen een belangrijke categorie gevaren binnen bedrijven.
E-learning
Per direct

De rol van kwaliteitsmanager in 2025.
Klassikaal maatwerk

De rol van kwaliteitsmanager in 2025.
Klassikaal maatwerk

Uw bedrijf weet dat ze continu moet verbeteren om competitief te zijn.
Klassikaal maatwerk

Draag of til je vaak voorwerpen tijdens je werk? .
E-learning
Per direct

Het werken met en bereiden van gerechten in de catering betekent veelvuldig contact met verschillende producten.
E-learning
Per direct

Ook in opslag en transport is het belangrijk om op de juiste manier met producten om te gaan.
E-learning
Per direct

De onderhoudstechnicus / medewerker van de technische dienst heeft een cruciale rol in het waarborgen van voedselveiligheid.
E-learning
Per direct

De noodzaak om medewerkers herhaaldelijk te trainen op voedselveilig werken is evident.
E-learning
Per direct

Explosieveiligheid (ATEX) speelt een belangrijke rol bij veel verschillende bedrijven.
E-learning
Per direct