Trainingen Klassikaal, online en incompany

Filter
Wis selectie

Type
Voedselveiligheid (HACCP)
Deze basistraining bevat de belangrijkste principes van voedselveilig werken en HACCP voor de werkvloer.

E-learning

Per direct

Interne auditvaardigheden
Bedrijven die streven naar het leveren van goede kwaliteit zijn continu bezig met het verbeteren van de bedrijfsprocessen.

Klassikaal

30-06-2020

01-09-2020

Incompany training

Training geheel op maat voor jouw bedrijf

Meer Informatie
HACCP-team training (level 3)
Als lid van een HACCP-team wil je graag actief meedoen aan discussies over gevaren, risico’s en beheersmaatregelen.

Klassikaal

05-06-2020

27-10-2020

Additieven – wetgeving en praktijk
In deze hands-on praktisch ingerichte opleiding verwerf je inzicht in de wetgeving met betrekking tot additieven.

Klassikaal

24-09-2020

Afhandeling van veiligheidsklachten voor consumentenproducten
Veiligheidsgerelateerde klachten: wat zijn de wettelijke verplichtingen en hoe werkt dit in de praktijk?

Klassikaal

16-06-2020

24-09-2020

Allergenen in de horeca
Sinds 2014 zijn horecabedrijven verplicht aan gasten allergeneninformatie te verstrekken wanneer zij daarom vragen.

E-learning

Per direct

Basistraining Algemene Productveiligheid
Verhandel je non-food consumentenproducten op de Europese markt? Dan is het belangrijk dat je bekend bent met de algemene veiligheidseisen

Klassikaal

15-06-2020

23-09-2020

Basistraining productveiligheid meubels
Hoe beoordeel je van de veiligheid van meubels? En hoe kun je overeenstemming met de wettelijke eisen aantoonbaar maken? De basistraining meubels biedt antwoorden!

Klassikaal

18-06-2020

05-10-2020

Basistraining Speelgoedveiligheid
Ben je werkzaam in een bedrijf dat speelgoed verhandelt op de Europese markt en ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van deze producten?

Klassikaal

30-06-2020

08-10-2020

BRC Food versie 8
Het British Retail Consortium (BRC) heeft op 3 augustus 2018 de definitieve versie van de BRC Food versie 8 gelanceerd.

Incompany training

Chemische producten- label compliance
Verkoop je chemische consumentenproducten? Deze training is gericht op iedereen die betrokken is bij het etiketteringsproces van chemische producten.

Klassikaal

07-09-2020

20-10-2020

Chemische stoffen in consumentenproducten
De regels voor het gebruik van chemische stoffen zijn vastgelegd in de REACH Verordening. Wil je meer leren over wat deze regels precies inhouden?

Klassikaal

08-09-2020

22-10-2020

Cosmetica – label compliance
Cosmetische artikelen en hun verpakkingen moeten in Europa voldoen aan strenge regels. Deze training is geschikt voor iedereen die betrokken is bij het etiketteringsproces van cosmetica.

Klassikaal

10-09-2020

02-11-2020

Doe mee met de AVG
Nagenoeg elk bedrijf heeft tegenwoordig te maken met persoonsgegevens.

E-learning

Per direct

Etikettering en claims
Als producent of retailorganisatie ben je verantwoordelijk voor de teksten op het etiket en andere commerciële uitingen.

Klassikaal

04-06-2020

15-10-2020

EU wetgeving voor voedselcontactmaterialen
Voedselcontactmaterialen (machineonderdelen, productiehulpmiddelen, procesapparatuur, maar vooral verpakkingen) genieten de aandacht van de certificerende instanties en controlerende autoriteiten.

Klassikaal

19-11-2020

Food defense
Food defense, het voorkomen van opzettelijke besmettingen, speelt een steeds belangrijkere rol in het waarborgen van de veiligheid van voedingsmiddelen en voedingsmiddelenomgevingen.

E-learning

Per direct

Food defense
De cursus voorziet in kennis en achtergronden van Food defense.

Incompany training

Food Defense en Voedselfraude
Deze training is uitgebreider dan de training over Food Defense.

E-learning

Per direct

Grip krijgen op voedselveiligheidsgedrag
Verbaast u zichzelf ook wanneer medewerkers zich anders gedragen dan u zou verwachten?

Incompany training

HACCP expert training (level 4)
Elk HACCP-team heeft voortrekkers nodig. Zo sta je er als kwaliteitsmanager niet alleen voor.

Klassikaal

22, 29 september en 6 oktober 2020

HACCP TOP (Advanced HACCP)
Deze training biedt een verdieping in jouw HACCP-kennis over onder andere validatie en het verschil tussen HACCP en basisvoorwaardenprogramma’s.

Klassikaal

05-11-2020

Introductie voedselveiligheid / voedselveiligheid in de praktijk
Hygiënisch werken vormt de basis voor het veilig produceren van voedingsmiddelen.

Incompany training

Kennisdag FSSC 22000 Versie 5
FSSC 22000 versie 5 is gepubliceerd. Vanaf januari 2020 zullen de eerste audits volgens de nieuwe norm plaatsvinden.

Klassikaal

15-06-2020, 22-06-2020

Kennisdag ISO 22000:2018
In juni 2018 was het zover: de ISO22000:2005 is vernieuwd en vervangen door de ISO 22000:2018 norm.

Klassikaal

Kennismiddag IFS Food versie 7

Klassikaal

08-09-2020

01-10-2020

Label je slim!
Heb je regelmatig te maken met etikettering van levensmiddelen, maar ontbreekt het je aan wettelijke basiskennis? Of wil je snel je kennis op peil brengen en toetsen, zonder de diepgaande klassikale training te volgen?

E-learning

Per direct

Leveranciersaudit
Bedrijven die waarde hechten aan het leveren van kwaliteit zijn continu bezig met het verbeteren van de bedrijfsprocessen.

Incompany training

Listeria monocytogenes
Waarom Listeria zo gevaarlijk is, in welke producten deze bacterie het meest voorkomt en wat je kunt doen om de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken.

E-learning

Per direct

Metaaldetectie(CCP)
Werk jij met een metaaldetector? Dan is deze cursus ideaal voor jou!

E-learning

Per direct

Microbiologie en het beheersen van besmetting en bederf
Je leert de verschillende micro-organismen kennen en onder welke omstandigheden zij goed kunnen groeien.

E-learning

Per direct

Microbiologie voor de voedingsmiddelenindustrie
Bedrijven die actief zijn in de voedingsmiddelenketen dienen beheersmaatregelen te treffen om de voedselveiligheid en voedselkwaliteit zeker te stellen.

Klassikaal

29-10-2020

NL & EU Wetgeving: Voedselcontactmaterialen in non-food producten
De eisen voor vijf materialen zijn op Europees niveau gereguleerd en de Nederlandse warenwet bevat essentiële veiligheidseisen voor maar liefst 12 materialen, veel regels dus! Hoe weet je nu welke eisen op jouw product van toepassing zijn en hoe ga je hier op een praktische manier mee om?

Incompany training

NL wetgeving voor voedselcontactmaterialen
Waar de andere training Voedselcontactmaterialen vooral gericht is op de Europese wetgeving, met als rode draad de wetgeving voor kunststoffen, is deze training voornamelijk gericht op de Nederlandse wetgeving voor materiaal wat met levensmiddelen in aanraking komt.

Incompany training

Omgaan met allergenen
Allergenenbesmetting is een moeilijk te bevatten concept voor veel medewerkers in de voedingsmiddelenindustrie.

E-learning

Per direct

Ongediertewering en -bestrijding
Iedere medewerker speelt een belangrijke rol bij het weren en bestrijden van ongedierte: door schoon te werken, goed te inspecteren en door ongedierte geen schuilplaats te bieden.

E-learning

Per direct

Op stap met HACCP
Hoe weet ik welke voedselveiligheidsrisico’s er zijn voor mijn bedrijf?

E-learning

Per direct

Productveiligheid van elektrische huishoudelijke producten
Verkoop je elektrische consumentenproducten zoals keukenapparatuur, verlichting of audio/video apparatuur op de Europese markt?

Klassikaal

04-06-2020

21-09-2020

REACH stoffenadministratie
Voor welke producten geldt deze verplichting nu precies? En hoe beoordeel je of een dure REACH registratie echt nodig is?

Klassikaal

29-06-2020

06-09-2020

Reiniging en desinfectie
Goede reiniging en desinfectie vormt de basis voor voedselveiligheid, kwaliteit en een prettige en veilige werkomgeving.

E-learning

Per direct

Spijswetten in de voedingsmiddelenindustrie
Als producten naar Israël of islamitische landen worden geëxporteerd, dan is een certificaat vereist waarin staat dat de producten koosjer of halal zijn.

E-learning

Per direct

Veilig aan de slag
De gevaren voor de persoonsveiligheid in een productie-omgeving zijn talrijk.

E-learning

Per direct

Veilig werken met gevaarlijke stoffen
Gevaarlijke stoffen vormen een belangrijke categorie gevaren binnen bedrijven.

E-learning

Per direct

Verbeteren van de voedselveiligheidcultuur
De rol van kwaliteitsmanager in 2025.

Incompany training

Verbetermanagement
Uw bedrijf weet dat ze continu moet verbeteren om competitief te zijn.

Incompany training

Vertil je niet! (Arbo)
Draag of til je vaak voorwerpen tijdens je werk? .

E-learning

Per direct

Voedselcontactmaterialen in consumentenproducten
Voedselcontactmaterialen zijn niet alleen verpakkingsmaterialen van levensmiddelen. We gebruiken allemaal meerdere keren per dag producten die in contact komen met onze voeding.

Klassikaal

02-07-2020

19-10-2020

Voedselveilig werken in de catering
Het werken met en bereiden van gerechten in de catering betekent veelvuldig contact met verschillende producten.

E-learning

Per direct

Voedselveilig werken voor onderhoudstechnici
De onderhoudstechnicus / medewerker van de technische dienst heeft een cruciale rol in het waarborgen van voedselveiligheid.

E-learning

Per direct

Voedselveiligheid in opslag en transport
Ook in opslag en transport is het belangrijk om op de juiste manier met producten om te gaan.

E-learning

Per direct

Voedselveiligheid, de opfrisser (HACCP)
De noodzaak om medewerkers herhaaldelijk te trainen op voedselveilig werken is evident.

E-learning

Per direct

Explosieveiligheid (ATEX) Cursus
Explosieveiligheid (ATEX) speelt een belangrijke rol bij veel verschillende bedrijven.

E-learning

Per direct