Training Geheel op maat gemaakt

Précon helpt opdrachtgevers bij het vaststellen van de gewenste nieuwe situatie en ontwerpt de daarbij passende trainingsvorm, aanpak en werkvorm(en). Wanneer het vergroten van kennis het hoofddoel is, kan de trainingsoplossing voor een groot deel E-learning bevatten. Bij het trainen van gedrag en vaardigheden komt een grotere nadruk te liggen op bijeenkomsten onder leiding van een trainer. Cursisten spelen in die bijeenkomsten de leidende rol. Het gaat erom dat zij zich van de oude situatie naar de nieuwe situatie bewegen. De trainer zorgt voor een motiverende leeromgeving en de juiste tools voor een succesvol resultaat.

Trainingsbijeenkomst op maat

Wanneer training wordt ingezet met als doel verandering van houding, gedrag en handelen, kunnen trainingsbijeenkomsten een goede oplossing zijn. Een trainer begeleidt deze bijeenkomsten. Al onze trainers zijn opgeleid in het toepassen van De Galan-methode bij het ontwikkelen en bij het geven van hun trainingen, waardoor de deelnemers na een training direct kunnen toepassen wat hen geleerd is.

Voorafgaand aan de trainingsbijeenkomst voert de trainer een intakegesprek met de opdrachtgever. Tijdens deze intake wordt dieper ingegaan op de trainingsvraag en de door het bedrijf gehanteerde werkwijze. Op deze manier is de trainingsbijeenkomst afgestemd op uw specifieke situatie. Trainingsbijeenkomsten zijn gericht op het ontwikkelen van gedrag en vaardigheden. Oefenen (in de praktijk) en interactie staan daarom veel meer centraal. Het is immers de cursist zelf die nieuw of ander gedrag moet gaan vertonen.

Online training op maat

Précon learning ontwikkelt interactieve online trainingen met animaties, afbeeldingen en interactieve vragen op maat. Als werknemers het leuk vinden om te leren, blijft de leerstof beter hangen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat online training voldoet aan de nieuwste technieken. Een responsieve e-learning training (de training werkt zowel op mobiel, tablet als desktop) is voor ons geen probleem.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van online trainingen (e-learning) weten we precies wat je wel en niet moet doen op het gebied van e-learning. Het belangrijkst hierbij: wat moet de cursist na afronding van de online training geleerd hebben? Pas wanneer deze vraag beantwoord is, kunnen we starten met het ontwikkelen van de online training.

Auteurstools

Précon heeft ervaring met het ontwikkelen van e-learningmodules in verschillende auteurstools zoals Lectora, Articulate Storyline en Adapt authoring tool. Elke auteurstool heeft zijn eigen voordelen. Naast e-learningmodules behoren ook micro-learning via Drillster en Virtual Reality learning tot de mogelijkheden. Précon biedt geen standaard oplossing, elke tool heeft zijn eigen kracht en we kijken samen welke tool het beste bij jullie vraag past.

Uiteindelijk kun je natuurlijk het beste gevoel krijgen bij ons door middel van een vrijblijvend gesprek. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We komen graag een keer bij je langs.

Stel jouw vraag online

Binnen 1 werkdag nemen we contact op