Learning Management System

Voor de implementatie van online leeroplossingen wordt vaak gevraagd naar een Learning Management System (LMS). Om onze online leeroplossingen eenvoudig bij klanten te implementeren, heeft Précon een eigen LMS ontwikkeld, genaamd Elzi.

Aanvullend aan Elzi gebruiken wij regelmatig Moodle voor de uitgebreidere LMS-vragen. Omdat wij zowel de ontwikkeling van leeroplossingen als een systeem in huis hebben, kunnen we je een volledig pakket bieden.

Elzi

Elzi is een gebruiksvriendelijk learning management system (LMS) waarmee je, jouw opleidingsplan kunt uitvoeren. Met ons LMS kun je gemakkelijk medewerkers inschrijven, trainen, opleiding. Je kunt online cursusmateriaal beschikbaar stellen en de voortgang van de cursisten monitoren. Het systeem ondersteunt standaard formats zoals SCORM 1.2, 2004 en HTML 5.

Het LMS Elzi blijft continue in ontwikkeling. Hierbij kijken we naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van leermanagementsystemen maar ook naar de feedback van onze klanten.

Elzi is beschikbaar in een basisversie en een premium versie. Wij laten het LMS graag aan je zien.

Vraag demo aan
Elzi - Learning Management System
Basis Premium
Altijd beschikbaar
Gebruiksvriendelijk
Cursisten beheren
Helpdesk
Dagelijkse backups
Benchmark
Leerpad
Eigen huisstijl
Eigen SCORM
Klassikaal

Voordelen van Elzi

  • 24/7 Beschikbaar
  • Wereldwijd
  • Volledig online
  • Helpdesk
  • Onbeperkt aantal cursisten
  • Overzicht voortgang cursisten

Liever in jouw eigen systeem?

Je kunt deze dienst gebruiken als Software As A Service (SAAS). Mocht je echter over een eigen leermanagementsysteem beschikken, dan kunnen we een trainingen direct in jouw eigen systeem plaatsen.

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief