Leermanagementsysteem: Elzi

Voor al onze e-learning en (online)klassikale trainingen maken we gebruik van leermanagementsysteem (LMS) genaamd Elzi. Elzi is een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk leermanagementsysteem voor het organiseren, trainen en registreren van medewerkers.

Elzi kan worden gebruikt voor het aanmaken en uitnodigen van cursisten en om de trainingsvoortgang te monitoren. Deze resultaten zijn overzichtelijk weergegeven en zijn daarnaast ook eenvoudig te exporteren voor bijvoorbeeld management rapportages en certificerende instellingen.

Elzi Standaard

Wanneer je trainingen van ons openbare e-learning aanbod afneemt via het abonnement of tokens, krijg je gratis toegang tot de basisversie van Elzi. Hiermee kun je op een gemakkelijke manier cursisten beheren en hun resultaten inzien. Voor klanten die van meer functies gebruik willen maken dan de basisfuncties, hebben we een Premiumversie.

Elzi Premium

Binnen Elzi Premium is het mogelijk om jouw eigen e-learning modules beschikbaar te stellen in het systeem. De uitgebreidere functionaliteiten maken van Elzi Premium daarnaast een ideaal platform waarmee het gehele opleidingsprogramma efficiënt en overzichtelijk beheerd kan worden. Bekijk de tabel hieronder om een duidelijk overzicht te krijgen van de verschillen tussen Elzi en Elzi Premium.

Vraag demo aan
Elzi - Learning Management System
Elzi Standaard Elzi Premium
Altijd beschikbaar
Gebruiksvriendelijk
Standaard rapportage
Helpdesk
Cursisten beheren
Klassikale trainingen
Blended trainingen
SCORM-compatible
Authoringtool
Eigen huisstijl
Programma's

*We voeren een aantal keer per jaar een update uit om de veiligheid te vergroten en nieuwe functies te implementeren. Hierdoor kan het systeem een aantal uren niet beschikbaar zijn.

Beschikt jouw systeem over LTI?

Dan is het vaak mogelijk om ons openbaar aanbod via een abonnement in jouw systeem aan te bieden. Neem contact op voor meer informatie.

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief