Hulp nodig met jouw leeroplossing? Learning consultancy

Heb je zelf de tools en inhoudelijke kennis in huis om een klassikale of online training te ontwikkelen, maar weet je niet waar je moet beginnen of hoe je het beste resultaat kunt behalen met een eigen training, zelfgebouwde e-learning of blended variant? Wil je graag een training geven over een onderwerp, maar kun je de tijd niet vinden om het trainingsmateriaal te ontwikkelen? Ook met deze hulpvragen ondersteunt Précon je graag.

Naast onze kant-en-klare oplossingen zoals een opleidingsplan, e-learning of training op maat, kan Précon ondersteuning bieden bij de ontwikkeling van een leeroplossing. Dit doen we in de vorm van Learning Consultancy. We kijken samen wat je nodig hebt wanneer je zelf aan de slag wilt gaan of om net die oplossing te ontwikkelen waar je zelf niet helemaal uitkomt.

Offerte aanvragen
Of bel NL +31 30 65 66 010

Experts in huis

Précon heeft, naast inhoudelijke experts, ook didactische en technische professionals in huis die jou graag willen ondersteunen in de ontwikkeling van een (online of klassikale) training. Zo kunnen we je helpen de inhoud en de richting te bepalen van je training en je ontzorgen door leerdoelen op te stellen. Bij een e-learning of online klassikale training kunnen we je technisch ondersteunen door een training voor jullie te bouwen (in onze of in eigen tools), maar ook door foto’s en illustraties te maken die jullie zelf kunnen gebruiken.

Kun je er bijvoorbeeld net niet helemaal de vinger opleggen welke en hoe je bepaalde onderwerpen wilt behandelen in een training? Dan kan Précon jullie in een werksessie op weg helpen en adviezen geven om zo de richting van de training te bepalen en de leerdoelen op te stellen.

Voorbeelden learning consultancy

  • Een (deel van een) opleidingsplan ontwikkelen, zoals het maken van een doelgroepanalyse;
  • Ondersteuning bieden bij het opstellen van leerdoelen;
  • In een werksessie helpen de inhoud van een e-learning of training te bepalen;
  • Adviseren over de didactiek achter een training en een ontwerp ontwikkelen, zowel online, klassikaal als blended mogelijk;
  • Trainingsmateriaal ontwikkelen en een train-de-trainer verzorgen;
  • Toetsvragen ontwikkelen;
  • De training technisch ontwikkelen, zoals een e-learning of een klassikale training interactiever maken of adviezen geven over de werkvormen;
  • Multimedia verzorgen (illustraties, foto’s en animatievideo’s) of de vormgeving van een training aanpassen of doorontwikkelen;
  • Een training of trainingsmateriaal redigeren of nakijken van al ontwikkelde trainingen of trainingsconcepten;
  • Het gebruik van Elzi Premium optimaliseren door bijvoorbeeld een programma of opleidingsplan in te richten.

Onze aanpak

Na een introductie- of adviesgesprek maken we een voorstel waarin we ons plan van aanpak aan jullie voorleggen. Learning Consultancy is altijd maatwerk. Bij maatwerk kijken we samen wat jullie wensen zijn en welke aanpak daar het beste bij past.

Précon kan werken met een vastgesteld aantal uren, maar ook alleen de daadwerkelijk gemaakte uren in rekening brengen, indien de oplossing en werkwijze nog niet vastgesteld kunnen worden.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?
Een introductiegesprek kost natuurlijk niets. Daarna zijn de kosten afhankelijk van jullie wensen. Précon kan werken met een vastgesteld aantal uren, maar ook alleen de daadwerkelijk gemaakte uren in rekening brengen, indien de oplossing en werkwijze nog niet helder is.
Hebben jullie ook een leermanagementsysteem (LMS) waarin de training kan worden geïmplementeerd?
Précon beschikt over een leermanagementsysteem, Elzi. Wil je hier jullie eigen trainingen in gebruiken, dan kan dat via Elzi Premium. Hierdoor krijg je toegang tot een eigen stuk LMS.
Hebben jullie ook tools waarin je een training kan ontwikkelen?
Wanneer je gebruik maakt van Elzi Premium heb je de mogelijkheid om een simpele training met basis interactie te maken.
Wie is eigenaar van een online leeroplossing?
Een e-learningmodule die op maat gemaakt is voor de klant is ook helemaal van de klant. Daarom maken we ook foto's en afbeeldingen bij het bedrijf en voor het bedrijf. Omdat je zelf eigenaar bent, kun je – als je dat zou willen – de training zelf bijwerken. Hiervoor heb je dan natuurlijk wel de auteurssoftware nodig.

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief