Inschrijven training EU wetgeving voor voedselcontactmaterialen Alle drie de trainingen volgen? Ik wil alle drie de trainingen volgen Lijst cursussenAuditvaardigheden 28-01-2021, 04-02-2021 (2 plaatsen vrij)Etikettering van Diervoeding – wetgeving en praktijk 15-04-2021 (5 plaatsen vrij)Etikettering van Diervoeding – wetgeving en praktijk 10-11-2021 (8 plaatsen vrij)Auditvaardigheden 24-11-2020 (1 plaats vrij)Auditvaardigheden 17-12-2020 (1 plaats vrij)Auditvaardigheden 13-04-2021 (2 plaatsen vrij)Auditvaardigheden 17-06-2021 (8 plaatsen vrij)Auditvaardigheden 23-09-2021 (8 plaatsen vrij)Auditvaardigheden 02-11-2021 (4 plaatsen vrij)Grip op grondstofgevaren 04-03-2021, 11-03-2021 (8 plaatsen vrij)HACCP-team training (level 3) 09-02-2021 (4 plaatsen vrij)HACCP-team training (level 3) 22-04-2021 (5 plaatsen vrij)HACCP-team training (level 3) 08-06-2021 (8 plaatsen vrij)HACCP-team training (level 3) 09-09-2021 (8 plaatsen vrij)HACCP-team training (level 3) 18-11-2021 (6 plaatsen vrij)Etikettering en claims 11-03-2021 (6 plaatsen vrij)Etikettering en claims 30-09-2021 (6 plaatsen vrij)EU wetgeving voor voedselcontactmaterialen 23-11-2021 (8 plaatsen vrij)EU wetgeving voor voedselcontactmaterialen 19-11-2020 (2 plaatsen vrij)NL wetgeving voor voedselcontactmaterialen 10-06-2021 (8 plaatsen vrij)HACCP TOP (Advanced HACCP) 09-11-2021 (8 plaatsen vrij)HACCP TOP (Advanced HACCP) 05-11-2020 (4 plaatsen vrij)HACCP TOP (Advanced HACCP) 02-02-2021 (8 plaatsen vrij)Kennisdag FSSC 22000 Versie 5.1 09-03-2021, 16-03-2021 (8 plaatsen vrij)Microbiologie voor de voedingsmiddelenindustrie 29-10-2020 (4 plaatsen vrij)Microbiologie voor de voedingsmiddelenindustrie 04-03-2021 (7 plaatsen vrij)Microbiologie voor de voedingsmiddelenindustrie 16-09-2021 (3 plaatsen vrij)Theorie en Praktijk van HACCP (level 4) 3,10 en 17 maart 2020 (10 plaatsen vrij)HACCP expert training (level 4) 22-09-2020 (2 plaatsen vrij)HACCP expert training (level 4) 01-04-2021 (5 plaatsen vrij)HACCP expert training (level 4) 28-09-2021 (4 plaatsen vrij)Grip krijgen op voedselveiligheidsgedrag 26 maart, 2 en 9 april (12 plaatsen vrij)Grip krijgen op voedselveiligheidsgedrag 3, 10 en 17 november (12 plaatsen vrij)Additieven – wetgeving en praktijk 06-10-2020 (2 plaatsen vrij)Additieven – wetgeving en praktijk 11-02-2021 (8 plaatsen vrij)Additieven – wetgeving en praktijk 18-05-2021 (8 plaatsen vrij)Additieven – wetgeving en praktijk 14-09-2021 (8 plaatsen vrij)Additieven – wetgeving en praktijk 02-12-2021 (6 plaatsen vrij)Verbeteren van de voedselveiligheidcultuur (1/3) Uitdragen bedrijfsvisie op kwaliteit en voedselveiligheid 26-03-2020, 02-04-2020 & 09-04-2020 (12 plaatsen vrij)Kennismiddag IFS Food versie 7 28-01-2021 (8 plaatsen vrij)Kennismiddag IFS Food versie 7 18-02-2021 (7 plaatsen vrij)Kennismiddag IFS Food versie 7 16-03-2021 (5 plaatsen vrij)Afhandeling van veiligheidsklachten voor consumentenproducten 25-02-2021 (8 plaatsen vrij)Afhandeling van veiligheidsklachten voor consumentenproducten 26-10-2021 (8 plaatsen vrij)Basistraining Speelgoedveiligheid 23-02-2021 (7 plaatsen vrij)Basistraining Speelgoedveiligheid 21-10-2021 (8 plaatsen vrij)Basistraining Speelgoedveiligheid 30-11-2020 (7 plaatsen vrij)Chemische stoffen in consumentenproducten 26-01-2021 (8 plaatsen vrij)Chemische stoffen in consumentenproducten 21-09-2021 (8 plaatsen vrij)Chemische producten- label compliance 20-04-2021 (7 plaatsen vrij)Chemische producten- label compliance 04-11-2021 (6 plaatsen vrij)Cosmetica – label compliance 16-02-2021 (4 plaatsen vrij)Cosmetica – label compliance 14-10-2021 (6 plaatsen vrij)Basistraining productveiligheid meubels 09-03-2021 (6 plaatsen vrij)Basistraining productveiligheid meubels 19-10-2021 (8 plaatsen vrij)Productveiligheid van elektrische huishoudelijke producten 04-06-2020 (8 plaatsen vrij)Productveiligheid van elektrische huishoudelijke producten 21-09-2020 (8 plaatsen vrij)Productveiligheid van elektrische huishoudelijke producten 03-11-2020 (8 plaatsen vrij)REACH stoffenadministratie 30-03-2021 (8 plaatsen vrij)REACH stoffenadministratie 07-12-2021 (8 plaatsen vrij)Voedselcontactmaterialen in consumentenproducten 02-07-2020 (8 plaatsen vrij)Voedselcontactmaterialen in consumentenproducten 19-10-2020 (8 plaatsen vrij)Voedselcontactmaterialen in consumentenproducten 01-12-2020 (8 plaatsen vrij)Basistraining Algemene Productveiligheid 20-05-2021 (8 plaatsen vrij)Basistraining Algemene Productveiligheid 09-12-2021 (8 plaatsen vrij)Kies een datum*Kies een datum23-11-2021 - Klassikaal 1. BedrijfsgegevensBedrijfsnaam*Adres* Adres Woonplaats Postcode Land LandNederlandBelgië E-mailadres contactpersoon* Telefoonnummer contactpersoon* 2. Gegevens deelnemer(s)Aantal deelnemers*Trainingstarief is per deelnemerLijst*VoornaamAchternaamFunctieEmailadres Ja ik ontvang graag een SDU gids tegen meerprijs. (Zie training.) Ja ik ontvang graag een SDU gids tegen meerprijs. (Zie training.) Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden* Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden Ik geef toestemming om mijn gegevens op te nemen in het relatiebeheersysteem. Ik geef toestemming om mijn gegevens op te nemen in het relatiebeheersysteem.