Berry | PET Power Wat zijn Good Documentation Practices?

Berry | PET Power traint haar werknemers al jaren in GDP: Good Documentation Practices. Dit zijn regels waarmee documenten worden bijgehouden. Regels over hoe je formulieren invult.

Précon heeft in opdracht van Berry | PET Power van deze klassikale training een online maatwerkmodule ontwikkeld. Zo hoeft Berry | PET Power geen klassikale momenten in te plannen en blijven medewerkers inzetbaar in de productie. Bovendien kunnen nieuwe medewerkers direct starten met de module en de online cursus volgen wanneer het hen uitkomt.

Medewerkers leren hoe belangrijk het is om registratieformulieren goed in te vullen: alleen zo kan de veiligheid van een product worden gegarandeerd.

Aan welke regels moet je zoal voldoen? Bijvoorbeeld dat je de gegevens meteen noteert op het moment van de activiteit. En wat moet je doen als je gegeven corrigeert? En wat vul je in op het registratieformulier als er een machine stilstaat?

Aan de hand van praktijkvoorbeelden van registratieformulieren leren cursisten de regels van GDP.

Naast een maatwerkmodule over GDP, maakt Berry | PET Power ook gebruik van maatwerkmodules over Cleanroom en voedselveiligheid. De online modules zijn volledig aangepast aan de specifieke situaties binnen het bedrijf.

Ook een training op maat?

Inschrijven nieuwsbrief Ontvang een gratis e-book!


Stel jouw vraag online

Binnen 1 werkdag nemen we contact op

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief