Alco Energy Rotterdam Poortinstructie

Hoe zorg je ervoor dat alle externe vaklieden op de hoogte zijn van de regels bij jouw bedrijf? Alco Energy Rotterdam wilde een duidelijke verbetering krijgen in het zorgdragen dat niemand onvoorbereid op het terrein aan het werk kon gaan.

Iedereen moest op de hoogte zijn van de veiligheidsvoorschriften, andere algemene regels en ook waar je voor bepaalde zaken zijn moet op het terrein. Denk aan het krijgen van een veilig werkvergunning, waar moet je dan heen? Ook dit soort dingen komen in de training aan bod.

"Het omzetten van de vele informatie uit de PowerPointpresentatie naar een goed begrijpbare instructie voor iedereen, is door Précon met veel aandacht uitgevoerd. We zijn dan ook goed tevreden over het meedenken door Précon en het resultaat van de online poortinstructie." Martin Bakker - Alco Energy Rotterdam

Précon heeft voor Alco Energy Rotterdam de poortinstructie van een powerpoint instructie met papieren toetsen omgezet in een korte, vraaggerichte ‘poorttraining’ in het Nederlands en Engels.

Zij draaien deze training in Elzi Premium Premium. Alle mensen die als externe medewerker – via een bedrijf of als zzp’er – aan het werk gaan, krijgen vooraf een uitnodiging om de training te volgen.

Poortinstructie

Alco zelf kan goed monitoren wie geslaagd is en wie niet. In een paar maanden tijd zijn al ruim 600 externen getraind. En ben je niet geslaagd, dan kom je het terrein niet op. Het mooie van deze training is dat je hem overal kunt doen.

De training past zich namelijk aan het formaat van je scherm en is dus geschikt voor zowel de computer, tablet en mobiel.

Ook een training op maat?

Inschrijven nieuwsbrief Ontvang een gratis e-book!


Stel jouw vraag online

Binnen 1 werkdag nemen we contact op

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief