Enkele voorbeelden Onze cases

UCC Coffee

Medewerkers UCC Coffee goed getraind op de werkvloer door e-learning abonnement

UCC Coffee werkt al langere tijd samen met Précon. Zo heeft Précon in het verleden online maatwerkmodules voor UCC ontwikkeld: Food Defense bij UCC Coffee en UCC Social Compliance Audit. UCC Coffee zag een behoefte ontstaan om mensen anders dan voorheen te trainen op het gebied van veiligheid en voedselveiligheid. Het opleidingsplan in combinatie met het abonnement helpt hen om aan deze behoefte te voldoen.

Bekijk de case
Huuskes learning consultancy

Van werkinstructies naar e-learningmodule over CCP's en OPRP's

Huuskes, totaalleverancier, producent en kennispartner in eten en drinken voor de zorg en bedrijfscatering, heeft Précon om hulp gevraagd bij de ontwikkeling van korte e-learningmodules over CCP’s en OPRP’s in de productie. Als bedrijf ben je verplicht om medewerkers te trainen die controles uitvoeren aan CCP’s en OPRP’s. Ook is het door een ernstig personeelstekort en door drukke werkzaamheden lastig om intern iemand te vinden die de informatie verzameld voor in de modules.

Bekijk de case
Jumbo Supermarkten

Hoe informeer je als Jumbo je leveranciers over wettelijke eisen en het Jumbo beleid?

‘Het is fijn om op deze wijze informatie te kunnen delen met onze leveranciers’, aldus Nadine Kregting.

Bekijk de case
Berry | PET Power

Wat zijn Good Documentation Practices?

Berry | PET Power traint haar werknemers al jaren in GDP: Good Documentation Practices. Dit zijn regels waarmee documenten worden bijgehouden. Regels over hoe je formulieren invult.

Bekijk de case
GGD Haaglanden

Herken de gevaren van Koolmonoxide

"We hebben samen met Precon een e-learning over koolmonoxide gemaakt. We wilden onze kennis over het voorkomen van koolmonoxide incidenten verspreiden onder professionals bij mensen thuis komen, zodat zij de gevaren kunnen herkennen. De cursus is erg interactief geworden, waardoor hij ook leuk is om te volgen. We horen terug van cursisten dat ze positief zijn over de cursus."

Bekijk de case
Alco Energy Rotterdam

Poortinstructie

Hoe zorg je ervoor dat alle externe vaklieden op de hoogte zijn van de regels bij jouw bedrijf? Alco Energy Rotterdam wilde een duidelijke verbetering krijgen in het zorgdragen dat niemand onvoorbereid op het terrein aan het werk kon gaan.

Bekijk de case
Voedselbanken Nederland

Précon doneert online training aan Voedselbanken

Vanaf september 2019 kunnen alle 11.700 vrijwilligers van Voedselbanken Nederland gratis een online training volgen over voedselveilig werken. Deze maatwerktraining is beschikbaar gesteld door Précon Consulting Group die daarmee een bijdrage wil leveren aan het verhogen van het bewustzijn en de kennis bij medewerkers op het gebied van voedselveiligheid.

Bekijk de case
NVWA

Training voedselcontactmaterialen

Voor haar inspecteurs productveiligheid was de NVWA op zoek naar een goede cursus op het gebied van voedselcontactmaterialen. Tijdens cursus gingen deelnemers interactief aan de slag met de Nederlandse en Europese wetgeving op gebied van migratie van ongewenste chemische stoffen.

Bekijk de case
Précon Consulting Group B.V.

Online onboarding

Nieuwe collega’s inwerken kan voor huidige medewerkers een tijdrovende klus zijn. Je maakt ze wegwijs in het bedrijf, stelt ze aan andere medewerkers voor en je leert ze de standaardprocedures. Na deze inwerkperiode hoop je dat nieuwe collega’s hun weg kunnen vinden in het bedrijf en de organisatie kennen.

Bekijk de case

Stel jouw vraag online

Binnen 1 werkdag nemen we contact op

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief