Onbeperkt Trainen All-you-can-train-abonnement

Wil je dat jouw medewerkers continue blijven ontwikkelen? Met een all-you-can-train-abonnement bij Précon kun je medewerkers onbeperkt trainen voor een vast bedrag per jaar. Zo kun je de kennisniveaus van jouw medewerkers naar een hoger niveau tillen.

Daarnaast vergroot het de betrokkenheid en motivatie van jouw medewerkers. Ze voelen zich gewaardeerd en erkend door te weten dat er in hen wordt geïnvesteerd, wat leidt tot een positieve werksfeer en hogere productiviteit. Bovendien moet je vanuit wet- en regelgeving als bedrijf aantonen dat jouw medewerkers op verschillende onderwerpen zijn getraind.

Online en klassikaal

Précon Learning heeft een uitgebreid aanbod online en klassikale trainingen die specifiek afgestemd zijn op de leerbehoefte van medewerkers in de voedingsmiddelenindustrie. De meeste medewerkers moeten jaarlijks al verplicht een aantal trainingen volgen, zoals 'Voedselveiligheid en Food Defense. Door marktontwikkelingen, eisen die klanten stellen aan jouw organisatie, wet- en regelgeving op het gebied van Arbo en milieu neemt de behoefte aan het opdoen van de juiste kennis alleen maar toe.

Met een abonnement kun je medewerkers nog veel meer trainingen aanbieden, zonder dat de kosten evenredig stijgen. Je kunt zo onbezorgd en onbeperkt trainingen aanbieden en zo helpt Précon je met de doelstelling van een leven lang leren.

Kies het abonnement dat bij jouw organisatie pastAbonnementen

Driejarig all-you-can-train abonnement
Compact
Compleet
Uitgebreid
Toegang tot beschikbare e-learning 4 Alle Alle
Jaarlijkse evaluatie x x x
Systeemuitleg x x x
Handleiding x x x
Helpdeskondersteuning x x x
Elzi Basis x x x
Elzi Premium* x
Eigen huisstijl x x
Quickscan x
Opleidingsplan* x
Systeemuitleg x
Opleidingsplan inrichten in Elzi x
Toegang tot klassikale trainingen x
Prijs per maand per persoon €5,95 €7,95 vanaf €9,95

*Elzi premium en het opleidingsplan zijn ook los aan te schaffen.

Flexibel in te vullen

De abonnementen kunnen flexibel worden in- en aangevuld. Zo is het mogelijk om los een opleidingsplan of Elzi Premium aan te schaffen bij het abonnement Compact en Compleet. Bij het Uitgebreid-abonnement stellen we de klassikale trainingen pas vast nadat de opleidingswensen in kaart zijn gebracht met behulp van de Quickscan.

Elzi

Voor al onze e-learning en (online)klassikale trainingen maken we gebruik van het leermanagementsysteem (LMS) genaamd Elzi. Elzi is een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk leermanagementsysteem voor het organiseren, trainen en registreren van medewerkers.

Elzi basis

Wanneer je trainingen van ons openbare e-learning aanbod afneemt via het abonnement, krijg je gratis toegang tot de basisversie van Elzi. Hiermee kun je op een gemakkelijke manier cursisten beheren en hun resultaten inzien. Voor klanten die van meer functies gebruik willen maken dan de basisfuncties, hebben we een Premiumversie.

Module Elzi Premium

Binnen Elzi Premium is het mogelijk om jouw eigen klassikale trainingen en e-learning modules beschikbaar te stellen in het systeem. Je kunt daarnaast zelf e-learning ontwikkelen met behulp van H5P. De uitgebreidere functionaliteiten maken van Elzi Premium daarnaast een ideaal platform waarmee het gehele opleidingsprogramma efficiënt en overzichtelijk beheerd kan worden. Bekijk het totaaloverzicht hier.

Opleidingsplan

Een meerjarig opleidingsplan is een overzicht van competenties die medewerkers nodig hebben voor het uitoefenen van een bepaalde functie en hoe medewerkers deze competenties kunnen verwerven. Met dit plan kun je je huidige én nieuwe medewerkers groeiperspectief bieden binnen jouw organisatie.

Starten met het abonnement?

Samen kijken we in een persoonlijk gesprek altijd hoe we het beste het abonnement kunnen inrichten voor jullie in Elzi of via een koppeling. We verzorgen een (online) sessie voor de mensen die de organisatie van de trainingen op zich nemen en bespreken alle punten die nodig zijn voor een goede start en geven een overzicht van de trainingen die beschikbaar zijn. Zo ben je er helemaal klaar voor als het abonnement ingaat.

Afspraak maken
Of bel NL +31 30 65 66 010

Veelgestelde vragen

Welke vier trainingen kun je bij het Compact-abonnement kiezen?
Samen bekijken we welke vier online cursussen jullie het beste kunnen volgen voor de komende drie jaar.
Welke trainingen zitten er in het volledige aanbod van Précon?
Algemene productveiligheid
Allergenen in de horeca
Doe mee met de AVG
E-weging
Explosieveiligheid(ATEX)
Food defense
Food defense en voedselfraude
Herkomstetikettering
Informatiebeveiliging
Label je slim
Legionella
Listeria
Metaaldetectie (CCP)
Microbiologie
Omgaan met allergenen
Ongediertewering en -bestrijding
Op stap met HACCP
Opslag en transport van gevaarlijke stoffen
Reiniging en desinfectie
Spijswetten in de voedingsmiddelenindustrie
Temperatuurbeheersing in de koelketen in Opslag en Transport
Veilig aan de slag
Veilig werken met gevaarlijke stoffen
Vertil je niet
Voedselveilig werken in de catering
Voedselveilig werken voor onderhoudstechnici
Voedselveiligheid (HACCP)Voedselveiligheid in opslag en transport
Voedselveiligheid, de opfrisser (HACCP)
Kan ik de trainingen ook in mijn eigen systeem hangen?
Het is mogelijk om trainingen via een koppeling beschikbaar te maken via het eigen systeem. Neem contact op als je meer wilt weten over deze mogelijkheden.
Wat is een Quickscan?
Met een Quickscan inventariseert Précon de leerbehoeften in jouw organisatie. Zo kunnen we de trainingswensen in het Uitgebreid-abonnement goed laten aansluiten op jullie leerbehoeften met de doelstelling van een leven lang leren.
Wat is het voordeel van een opleidingsplan?
Een opleidingsplan is een overzicht van competenties die medewerkers nodig hebben voor het uitoefenen van een bepaalde functie en hoe medewerkers deze competenties kunnen verwerven. Met een goed opgezet plan kun je de duurzame inzetbaarheid van jouw bedrijf aantonen.

Het opleidingsplan kan volledig in het leermanagementsysteem Elzi worden ingericht. Zo kunnen medewerkers in een gewenste functiegroep worden ingeschreven, waarna alle functievereiste en relevante trainingen aan de cursist worden gekoppeld. Ook kunnen signaleringsfuncties ingesteld worden, zodat trainingen op tijd zijn gevolgd. Het systeem kan organisaties op die manier een hoop werk uit handen nemen.

Maak je gebruik van een eigen leermanagementsysteem? Dan kunnen we nog steeds een opleidingsplan en inrichtingsadvies voor jouw organisatie ontwikkelen. We kunnen het systeem alleen niet zelf voor jullie inrichten.
Toon alle veelgestelde vragen

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief