3 juli 2019

Volledig vernieuwd: veilig werken met gevaarlijke stoffen

Wist je dat de controles voor het werken met gevaarlijke stoffen flink worden aangescherpt? In ieder bedrijf moet bekend zijn welke gevaarlijke stoffen worden gebruikt en hoe lang. Je moet registreren hoe vaak jouw medewerkers blootgesteld worden aan gevaarlijke stoffen. Elk jaar overlijden 3.000 mensen, doordat ze blootgesteld zijn aan gevaarlijke stoffen op de werkvloer. Veilig werken met gevaarlijke stoffen is dus geen overbodige luxe! Wat weet jij ervan en wat weten jouw medewerkers?

Samen met KWA Bedrijfsadviseurs uit Amersfoort hebben we onze online cursus ‘Veilig werken met gevaarlijke stoffen’ volledig vernieuwd! Met een frisse look en een nieuwe verhaallijn met nieuwe opdrachten leren medewerkers waar ze op moeten letten bij het werken met gevaarlijke stoffen. Wat zijn bijvoorbeeld de gezondheidsrisico’s als je werkt met schoonmaakmiddel? En wat moet je doen als er een verpakking met terpentine is omgevallen en lekt? Met de online cursus leren je medewerkers verstandig om te gaan met gevaarlijke stoffen, want niemand wil er immers later ziek van worden.

De nieuwe e-learning is beschikbaar bij Précon en bij KWA Bedrijfsadviseurs. Heb je vragen of opmerkingen over de vernieuwde cursus? Of wil je de cursus eens bekijken? Neem contact met ons op via +31 (0)30 – 65 66 010 of learning@precon.group.

Inschrijven nieuwsbrief Blijf op de hoogte