29 november 2023

Vernieuwd: E-learning cursus voedselveiligheid (HACCP)

Zijn jouw medewerkers zich bewust van de gevaren van voedselveiligheid binnen jouw bedrijf? Ieder bedrijf moet en wil zich houden aan de voedselveiligheidsregels. Met de e-learning voedselveiligheid (HACCP) leren jouw medewerkers voedselveilig en hygiënisch werken en worden zij zich bewust van de risico’s van de voedselveiligheid. De e-learning bevat de belangrijkste principes van voedselveilig werken voor de werkvloer.

Wat is er nieuw?

  • Om de inhoud behapbaar te maken voor de cursist, zijn de verschillende onderwerpen geclusterd in aparte onderdelen, zoals persoonlijke hygiëne en reiniging en desinfectie. Onderwerpen die bij elkaar horen staan nu bij elkaar en zijn niet meer verspreid over meerdere delen.
  • De informatie uit de training is nog duidelijker verwoord om de training voor meerdere doelgroepen toegankelijk te maken.
  • Illustraties zijn toegevoegd ter ondersteuning van tekstuele uitleg.
  • Er zijn animatievideo’s toegevoegd, onder andere voor het onderwerp HACCP, met een uitleg over wat HACCP is en wat dit voor het werk van de medewerker betekent. De animatievideo moet zo een beter beeld schetsen van wat HACCP inhoudt.
  • De training heeft een nieuwe look-and-feel en enkele opdrachten zijn vernieuwd.
  • De training is geoptimaliseerd voor mobiele devices en werkt nu nog beter op smartphones en tablets!

Voedselveiligheid (HACCP) demo aanvragen

Inschrijven nieuwsbrief Blijf op de hoogte