2 januari 2020

Terugblik op het jaar 2019

Afgelopen jaar hebben we bij Learning niet stilgezeten! Onze berichten van vernieuwde online cursussen zijn jullie vast om de oren gevlogen afgelopen jaar. Graag delen we dit jaaroverzicht met jullie.

Algemeen

Nieuwe website: Onze website is in 2019 helemaal vernieuwd.

Ook ons receptenboek heeft weer een update gekregen: hoe kun je met de juiste ingrediënten een mooie e-learning maken. Dit e-book is bijna 50 pagina’s dik! Wil je dit e-book gratis ontvangen? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief.

Daarnaast hebben de technische ontwikkelingen ook niet stilgestaan in 2019. We hebben in de modules verschillende nieuwe technieken gebruikt, zoals:

 • Lange pagina’s
 • Nieuwe illustraties
 • 360-omgevingen
 • 3D-modellen
 • Video’s
 • Badges

We hebben afgelopen jaar niet alleen technisch stappen gemaakt, ook in onze didactiek pakken we Learning steeds breder aan. We zijn gestart met het indelen en verder ontwikkelen van ons trainingsaanbod (zowel online als klassikaal) in verschillende levels. Na een basistraining, is er dan ook een logisch vervolg. Zo ontstaan leerlijnen die organisaties kunnen opnemen in een opleidingsplan. Wil je meer weten hoe je een opleidingsplan zo kunt vormgeven dat het leren in jouw organisatie doelmatig en efficiënt gebeurt? Neem dan contact met ons op.

Online cursussen

Nieuwe online cursussen

Daarnaast hebben we ook nieuwe cursussen aan ons openbaar aanbod toegevoegd:

 • Label je slim
 • Spijswetten in de voedingsmiddelenindustrie
 • Minimodule listeria

En welke cursus bleek nu het populairst in 2019? Dit is de top 5:

  1. Voedselveiligheid (HACCP)
  2. Voedselveiligheid, de opfrisser!
  3. Vertil je niet!
  4. Plaagdierenwering en -bestrijding
  5. Food defense en Voedselfraude

Training

Steeds meer klanten zijn geïnteresseerd in onze trainingen over beïnvloeden van het (voedsel-)veiligheidsgedrag en verbeteren van de kwaliteitscultuur. De output van de trainingen wordt door de klanten verwerkt in hun “cultuurplan” en, misschien nog wel belangrijker, zorgen voor een directe vertaling naar de dagelijkse praktijk en verandering in mindset bij leidinggevenden en medewerkers.

De trainingen interne auditvaardigheden worden nog steeds enorm gewaardeerd door onze klanten. Klanten vinden het een levendige en afwisselende training en vinden het prettig dat ze tools uitgereikt krijgen die ze al tijdens de training toepassen in de praktijk en daar direct feedback op krijgen. Het levert ze veel leermomenten op, ook als ze al ruime ervaring hebben met het uitvoeren van audits.

Vooruitblik 2020

Ook in 2020 zitten we niet stil en gaan we aan de slag met ons openbaar aanbod. We gaan in ieder geval de volgende cursussen vernieuwen: interne auditvaardigheden en voedselveilig werken voor onderhoudstechnici. En we breiden ons openbaar aanbod uit met deze nieuwe trainingen

 • Microbiologie
 • E-weging
 • CCP metaaldetectie

We zien je graag bij Précon Learning in 2020!

Meer weten? Neem dan contact op via +31 (0)30 – 65 66 010 of learning@precon.group of bekijk hier ons aanbod.

Inschrijven nieuwsbrief Blijf op de hoogte