2 december 2021

Précon Learning stapt over naar een nieuw leermanagementsysteem

In 2016 lanceerde Précon Elzi: het leermanagementsysteem waarin onze klanten zelf trainingen voor hun medewerkers kunnen organiseren. Voor kleine en grote bedrijven was dit een hele makkelijke manier om medewerkers te trainen in voedselveiligheid(HACCP) en food defense.

Sinds 2016 is Elzi enorm gegroeid. En ons aanbod in e-learning is sinds die tijd vernieuwd en enorm uitgebreid. Op dit moment bieden we 26 e-learning trainingen aan en veel trainingen zijn in verschillende talen beschikbaar.  

De ontwikkelingen op het gebied van internet gaan heel snel. We merkten dat we tegen de grenzen van Elzi aanliepen. Daarom stappen we in 2022, na ruim vijf jaar Elzi, over op een nieuw leermanagementsysteem dat hetzelfde kan én meer. Alle trainingen van Précon, e-learning en klassikaal, worden geïntegreerd in ons nieuwe platform. Daar kijken we erg naar uit! De naam houden we nog even geheim. Wat we wel kunnen verklappen is dat de prijzen voor e-learning ook in 2022 niet zullen stijgen.

Wat gaat er gebeuren? Alle e-learning klanten, cursisten en hun resultaten worden overgezet naar het nieuwe systeem. Daar hoef je niets voor te doen. Heb je nog tokentegoed, dan gaat dat ook automatisch mee.

Als klant in Elzi houden we je de komende maanden natuurlijk regelmatig op de hoogte van alle veranderingen. En ook als het nieuwe systeem draait, is onze helpdesk altijd bereikbaar om vragen te beantwoorden en je op weg te helpen, precies zoals je van ons gewend bent.

Wij kijken uit naar het nieuwe systeem en we hopen je in het nieuwe jaar nog beter van dienst te zijn met ons nieuwe systeem.

Inschrijven nieuwsbrief Blijf op de hoogte