Précon Learning logo Précon Learning logo
  • Non-Food
  • Food
  • Governance
Menu
Direct contact
Skip to content
  • Home
  • Trainingen
    • HACCP
    • Voedselveiligheid
    • Kwaliteitsmanagement
    • Wet- en regelgeving
    • Organisatieontwikkeling
    • Persoonlijke veiligheid en Arbo
    • Branchespecifiek
  • Diensten
    • Abonnement op e-learning
    • Maatwerk trainingen
    • Maatwerk e-learning
  • LMS
  • Cases
  • Over ons
  • Werken bij
  • Actueel
  • Contact
Précon Learning logo
  • Home
  • Cases
  • Over ons
  • Werken bij
  • Actueel
  • Contact
Trainingen
  • Expertises
    • HACCP
    • Voedselveiligheid
    • Kwaliteitsmanagement
    • Wet- en regelgeving
    • Organisatie ontwikkeling
    • Persoonlijke veiligheid en Arbo
    • Branchespecifiek
  • Diensten
    • Abonnement op e-learning
    • Maatwerk trainingen
    • Maatwerk e-learning
  • LMS
  • Inloggen Précon Academy

Stel je vraag online

Offerte maatwerk

  • Hidden

Incompany training

DEMO E-learning

Training uitproberen?

Gratis demo HACCP training.

Ja, ik ontvang graag de gratis demo!
Nee, bedankt.

Home Actueel Pagina 2

Interessant Nieuws

3 authoring tools voor het ontwikkelen van e-learning

' . get_field('news_author') . '
Dimitri Remmelzwaal
2 september 2021

7 Food Defense maatregelen om jouw bedrijf beter te beschermen tegen risico’s

' . get_field('news_author') . '
Jesse Verhoeven
5 augustus 2021

5 Tips om plaagdieren buiten de deur te houden

' . get_field('news_author') . '
Jesse Verhoeven
6 juli 2021

Op microsafari – 3 gevaren voor de voedselveiligheid

' . get_field('news_author') . '
Dimitri Remmelzwaal
2 juni 2021

Kleine online e-learning modules, de ideale uitkomst!

' . get_field('news_author') . '
Jesse Verhoeven
3 mei 2021

Nieuwe online training herkomstetikettering

' . get_field('news_author') . '
Heleen van Maanen
22 februari 2021

Nieuw: Précon’s Risicoraadplaat

' . get_field('news_author') . '
Deborah Vos
4 februari 2021

Nieuw: online module Legionella

' . get_field('news_author') . '
Deborah Vos
25 januari 2021

Mogelijkheden Augmented en Mixed Reality voor de voedingsindustrie

' . get_field('news_author') . '
Isabelle De Boeck
14 januari 2021
  • Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • …
  • 9
  • Volgende

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Précon Consulting Group

Précon Consulting Group

  • Food
  • Non-Food
  • Governance
  • Learning

Helpdesk

Helpdesk E-learning

NL +31 30 65 66 014
BE +32 11 26 99 06

Contact

Contact

info@precon.group

Précon Consulting Group B.V.
Regulierenring 16
3981 LB Bunnik
Nederland

NL +31 30 65 66 010

Précon Food Consultants bvba
Herkenrodesingel 4/3
3500 Hasselt
België

BE +32 11 26 99 07

Expertises

Expertises

  • HACCP
  • Voedselveiligheid
  • Kwaliteitsmanagement
  • Wet- en regelgeving
  • Organisatieontwikkeling
  • Persoonlijke veiligheid en Arbo
  • Branchespecifiek

Type trainingen

Cases

Herken de gevaren van Koolmonoxide
GGD Haaglanden

Herken de gevaren van Koolmonoxide

Précon doneert online training aan Voedselbanken Nederland
Voedselbanken Nederland

Précon doneert online training aan Voedselbanken

Online onboardingmodules
Précon Consulting Group B.V.

Online onboardingmodules

Certificaten

Certificaten

  • Cedeo*erkend
    Organisatieadvies
  • Cedeo*erkend
    Bedrijfsopleidingen Maatwerk
  • ISO 9001:2015
    Bekijk certificaat(PDF)
  • NRTO – Nederlandse Raad
    voor Training en Opleiding
    Certificaat
    Gedragscode NRTO (PDF)
Précon Learning | Onderdeel van Précon Consulting Group
Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden
© 2022: Précon Consulting Group B.V. | Sitemap | Samenwerkingen