Précon Learning logo Précon Learning logo
  • Non-Food
  • Food
  • Governance
Menu
Direct contact
Skip to content
  • Home
  • Trainingen
    • HACCP
    • Voedselveiligheid
    • Kwaliteitsmanagement
    • Wet- en regelgeving
    • Organisatieontwikkeling
    • Persoonlijke veiligheid en Arbo
    • Branchespecifiek
  • Diensten
    • Abonnement op e-learning
    • Maatwerk trainingen
    • Maatwerk e-learning
  • LMS: Elzi
  • Cases
  • Over ons
  • Werken bij
  • Actueel
  • Contact
Précon Learning logo
  • Home
  • Cases
  • Over ons
  • Werken bij
  • Actueel
  • Contact
Trainingen
  • Expertises
    • Trainingskalender
    • HACCP
    • Voedselveiligheid
    • Kwaliteitsmanagement
    • Wet- en regelgeving
    • Organisatie ontwikkeling
    • Persoonlijke veiligheid en Arbo
    • Branchespecifiek
  • Diensten
    • Abonnement op e-learning
    • Maatwerk trainingen
    • Maatwerk e-learning
    • Opleidingsplan
  • LMS: Elzi
  • Inloggen Elzi

Stel je vraag online

Offerte maatwerk

  • Hidden

Incompany training

DEMO E-learning

Training uitproberen?

Gratis demo HACCP training.

Ja, ik ontvang graag de gratis demo!
Nee, bedankt.

Home Actueel Pagina 2

Interessant Nieuws

Trainingskalender food en non-food 2023

' . get_field('news_author') . '
Heleen van Maanen
3 oktober 2022

TIP! Workshop BRCGS Food versie 9

' . get_field('news_author') . '
Heleen van Maanen
2 augustus 2022

Najaarskalender food en non-food 2022

' . get_field('news_author') . '
Heleen van Maanen
2 juni 2022

5 Tips om reiniging en desinfectie in de productie te verbeteren

' . get_field('news_author') . '
Jesse Verhoeven
11 mei 2022

5 tips om voedselveiligheid op de werkvloer te verbeteren

' . get_field('news_author') . '
Jesse Verhoeven
4 april 2022

Wist je dat we ook non-food trainingen aanbieden?

' . get_field('news_author') . '
Vanessa Malawauw
28 februari 2022

Nieuwe e-learning ‘Temperatuurbeheersing in de koelketen’

' . get_field('news_author') . '
Deborah Vos
23 december 2021

Nieuwe training etikettering en claims voor bio producten

' . get_field('news_author') . '
Christianne de Kort
20 december 2021

Précon Learning stapt over naar een nieuw leermanagementsysteem

' . get_field('news_author') . '
Heleen van Maanen
2 december 2021
  • Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • …
  • 10
  • Volgende

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Précon Consulting Group

Précon Consulting Group

  • Food
  • Non-Food
  • Governance
  • Learning

Helpdesk

Helpdesk E-learning

NL +31 30 65 66 014
BE +32 11 26 99 06

Contact

Contact

info@precon.group

Précon Consulting Group B.V.
Regulierenring 16
3981 LB Bunnik
Nederland

NL +31 30 65 66 010

Précon Food Consultants bvba
Herkenrodesingel 4/3
3500 Hasselt
België

BE +32 11 26 99 07

Expertises

Expertises

  • HACCP
  • Voedselveiligheid
  • Kwaliteitsmanagement
  • Wet- en regelgeving
  • Organisatieontwikkeling
  • Persoonlijke veiligheid en Arbo
  • Branchespecifiek

Type trainingen

Cases

Maak kennis met ons nieuwe klantmanagement systeem
SNS Reaal

Maak kennis met ons nieuwe klantmanagement systeem

Herken de gevaren van Koolmonoxide
GGD Haaglanden

Herken de gevaren van Koolmonoxide

Wat zijn Good Documentation Practices?
Berry | PET Power

Wat zijn Good Documentation Practices?

Certificaten

Certificaten

  • Cedeo*erkend
    Organisatieadvies
  • Cedeo*erkend
    Bedrijfsopleidingen Maatwerk
  • ISO 9001:2015
    Bekijk certificaat(PDF)
  • NRTO – Nederlandse Raad
    voor Training en Opleiding
    Certificaat
    Gedragscode NRTO (PDF)
Précon Learning | Onderdeel van Précon Consulting Group
Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden
© 2023: Précon Consulting Group B.V. | Sitemap | Samenwerkingen