8 december 2023

Nieuwe Regulatory affairs trainingen

Samen met de inhoudelijke experts hebben we het Regulatory Affairs trainingsaanbod onder de loep genomen en het vernieuwd of zelfs nieuw ontwikkeld. Onderstaande trainingen vind je op onze trainingskalender:

De training ‘etikettering en claims’ is opgesplitst. Om meer verdieping aan te bieden hebben we nu voor beide onderwerpen losse trainingen samengesteld. Zo hebben we alle tijd om dieper in te gaan op de inhoud én om vele praktijkvoorbeelden te delen met de cursisten.

Afgelopen jaren vond je in ons aanbod de training ‘Etikettering van additieven‘. Ook deze training hebben we vernieuwd. Zo hebben we de onderwerpen die in de training worden behandeld uitgebreid. Hierdoor heb je na het volgen van deze training een compleet beeld én voldoende praktijkervaring voor het etiketteren van additieven.

Etikettering van voedingsmiddelen

Deze training omvat de algemene Europese wetgeving over het etiketteren van voedingsmiddelen. Voordat de training begint maak je de e-learning ‘Op zoek in wetgeving’. Hierin leer je meer over waar je de wetgeving kan vinden die je nodig hebt. Doordat je de e-learning van tevoren volgt, is er op de dag van de training meer tijd om in te gaan op het toepassen van de wetgeving. Je sluit de trainingsdag af met een eindopdracht waarin je alle geleerde kennis toepast die nodig is voor het correct opstellen van een voedingsmiddelenetiket.

Bekijk training

Claims, keurmerken en reclame op voedingsmiddelen

In deze training krijg je antwoorden op vragen als: Wat mag ik op mijn verpakking zetten? Welk keurmerk is van toepassing? Wanneer is iets een claim? Wat mag ik zeggen over de duurzaamheid van mijn product? Je gaat in de training aan de slag met verschillende voorbeelden uit de praktijk. Na de training weet je hoe je verpakkingen eruit moeten en mogen zien.

Bekijk training

Etikettering van additieven

In deze training leer je de wettelijke kaders bij het etiketteren van additieven. Er wordt ingegaan op de regelgeving rondom additieven, maar ook clean label en de regeles omtrent carry-over komen aan bod.. Voor aanvang van deze training maak je de e-learning Op zoek in wetgeving. Zo verwerf je de benodigde basiskennis om tijdens de training meer te leren over de praktische toepassing van additieven. De training sluit je af met een eindopdracht waarin je al het geleerde toepast.

Bekijk training

Ben je enthousiast geraakt en wil je graag een van de nieuwe trainingen volgen? Kijk op de trainingskalender en schrijf je in of neem contact met ons op via info@precon.group!

Bekijk trainingskalender

Inschrijven nieuwsbrief Blijf op de hoogte