13 oktober 2020

Nieuwe online training e-weging

E-weging: wegen volgens het gemiddelde weegprincipe voor food en non-food. Précon Learning heeft een nieuwe online training waarmee je jouw kennis over het gemiddelde weegprincipe snel kunt bijspijkeren.

E-weging is wegen volgens het gemiddelde weegprincipe. Je kunt dit herkennen aan het ℮-teken op de verpakking. Veel bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie én in de non-food maken hier gebruik van. Als operator volg je vaak gewoon de procedure en weet je misschien niet precies hoe e-weging werkt en welke regels eraan ten grondslag liggen. Wat is e-weging precies, hoe werkt het, welke klasse producten zijn er, wat is de T1- en T2-grens, hoe bereken je de tarra, hoe hou je tijdens de productie in de gaten of het gemiddelde gewicht wel voldoende is, en wat moet je doen bij afwijkingen? Als dit vragen zijn die ook bij jou leven, dan is dit een prima training! Al deze vragen komen in de training aan bod. Zo leer je meer over de achtergrond van het gemiddelde weegprincipe, de wetgeving en snap je beter hoe de procedures rondom e-weging in elkaar steken. Dit helpt je om jouw werk beter uit te voeren.

De training duurt ongeveer dertig minuten en wordt afgesloten met een toets. De training is voor iedereen – ook zonder voorkennis – te volgen en biedt een goede basis om e-weging in de praktijk goed uit te voeren.

Doelgroep

De training is bedoeld voor medewerkers die in hun werk te maken hebben of krijgen met e-weging en meer over de achtergrond willen weten. Je hebt geen specifieke voorkennis nodig. Deze training is niet bedoeld voor bedrijven die een e-weging systeem willen opzetten. Wil je dat wel, neem dan contact met ons op. Onze consultants kunnen je hierbij helpen!

Bekijk trainingsinformatie

Meer weten?

Wil je meer weten van het trainingsaanbod van Précon? We geven je graag passend advies. Neem contact met ons op via +31 (0)30 – 65 66 010 of learning@precon.group.

Inschrijven nieuwsbrief Blijf op de hoogte