4 november 2021

Nieuwe e-learningmodule ‘Opslag en transport van gevaarlijke stoffen’

Veel producten die je dagelijks gebruikt, bestaan uit chemische, ofwel gevaarlijke stoffen. Denk bijvoorbeeld aan cosmetica, brandstoffen, schoonmaakmiddelen, medicijnen en verf. Het werken met gevaarlijke stoffen brengt risico’s met zich mee. Ook als je deze stoffen niet verwerkt, maar vooral opslaat en/of vervoert.

Houd jij je bezig met de opslag en transport van gevaarlijke stoffen? Dan moet je voldoen aan de regelgeving ADR en PGS 15. Deze regelgeving zorgt ervoor dat gevaarlijke stoffen veilig en verantwoord worden opgeslagen en vervoerd.

In de online cursus ‘Opslag en transport van gevaarlijke stoffen’ leer je wat een gevaarlijke stof is en hoe je een gevaarlijke stof kunt herkennen. Je leert welke opslagregels de PGS 15 voorschrijft en welke stoffen je gescheiden van elkaar moet opslaan. Bij het vervoer van gevaarlijke stoffen heb je te maken met de ADR-wetgeving. In de nieuwe online module leer je waar je op moet letten bij het vervoeren van gevaarlijke stoffen. Je leert wat de risico’s zijn van de opslag en transport van gevaarlijke stoffen en je leert wat je moet doen bij een incident.

Wil je meer weten over deze trainingen?

Bekijk de trainingspagina Opslag en transport van gevaarlijke stoffen. Je kan ook contact met ons op nemen via +31 (0)30 – 65 66 010 of learning@precon.group. In deze module leer je alle ins en outs over veilig werken met gevaarlijke stoffen. Werk je zelf met gevaarlijke stoffen? Volg dan onze e-learning ‘Veilig werken met gevaarlijke stoffen’.

Inschrijven nieuwsbrief Blijf op de hoogte