3 juni 2019

Nieuw: online training ‘Label je slim!’

Vanaf nu beschikbaar: de allereerste online training over etikettering en claims van levensmiddelen! Heb je regelmatig te maken met de etikettering van levensmiddelen, maar ontbreekt het je aan wettelijke basiskennis? Of wil je snel je kennis op peil brengen en toetsen, zonder de diepgaande klassikale training te volgen? Dan kun je vanaf nu gebruik maken van onze online training ‘Label je slim!’.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden leer je de wetgeving die op een product van toepassing is op te zoeken en toe te passen. Je krijgt uitleg over en oefent met algemene wetgeving en specifieke wetgeving voor diverse productgroepen.

De training duurt ongeveer 1,5 uur en je kunt hem op ieder gewenst moment (ver)volgen en volledig op eigen tempo doorlopen. Aan het einde van de training oefen je je vaardigheden met 6 productcases.

Doelgroep

De training is geschikt voor mensen die te maken hebben met het opstellen van verpakkingen voor voedingsmiddelen. Bijvoorbeeld kwaliteitsmedewerkers, category- of productmanagers, afdeling verpakking, design of marketing en regulatory affairs officers.

Meer weten?

Précon Learning geeft jou graag passend advies over het volgen van trainingen. Neem contact met ons op via +31 (0)30 – 65 66 010 of learning@precon.group.

Inschrijven nieuwsbrief Blijf op de hoogte