16 maart 2020

Nieuw: korte e-learningmodule over de Listeria monocytogenes

De Listeria-bacterie staat volop in het nieuws. Regelmatig worden producten teruggeroepen vanwege een besmetting met deze bacterie. Voedingsmiddelenbedrijven doen al het mogelijke om deze bacterie te bestrijden, want als de bacterie in voedingsmiddelen terecht komt, kan zij erg gevaarlijk. Daarom heeft Précon Learning nu een online training waarin je alle basiskennis van deze bacterie in korte tijd kunt leren.

De training behandelt de eigenschappen van de Listeria monocytogenes en wat je kunt doen om besmetting te voorkomen. Ook leer je welke producten risicovol voor besmetting zijn en waarom juist deze producten voor consumenten zo gevaarlijk zijn.

De training duurt ongeveer een kwartier en wordt afgesloten met een toets. De training is voor iedereen – ook al je geen voorkennis hebt – te volgen.

Bekijk trainingsinformatie

Doelgroep

De training is geschikt voor alle medewerkers in een voedingsmiddelenbedrijf, want je hebt geen specifieke voorkennis nodig. Wil je na het volgen van deze training meer weten over micro-organismen? Dan heeft Précon meer trainingen op het gebied van microbiologie.

Meer weten?

Wil je meer weten van het trainingsaanbod van Précon? We geven je graag passend advies. Neem contact met ons op via +31 (0)30 – 65 66 010 of learning@precon.group.

Inschrijven nieuwsbrief Blijf op de hoogte