16 januari 2019

NIEUW: E-learning spijswetten in de voedingsmiddelenindustrie

Veel voedingsmiddelenbedrijven produceren voor de Nederlandse markt en voor de export. Als producten naar Israël of islamitische landen worden geëxporteerd, dan is een certificaat vereist waarin staat dat de producten koosjer of halal zijn. De meeste mensen weten wel wat koosjer en halal betekent. Het zijn de regels rondom eten en drinken uit het jodendom en uit de islam.

Niet iedereen weet echter welke eisen er specifiek gesteld worden aan de productie van koosjere en halalproducten. De nieuwe training
Spijswetten in de voedingsmiddelenindustrie‘ is bedoeld voor medewerkers in de voedingsmiddelenindustrie die betrokken zijn bij de productie van koosjere en halalproducten. Welke stoffen mogen er wel in zitten en welke niet? Worden er speciale eisen gesteld aan reiniging? Deze training beantwoordt deze vragen.

In deze training leert de medewerker meer over de achtergronden van de spijswetten in het jodendom en in de islam. Daarnaast leert de medewerker die dingen die van belang zijn bij de productie van koosjere en halalproducten.

De online training is geschikt voor alle medewerkers die werkzaam zijn in een productie-omgeving.

Wil je meer weten over deze training neem contact op via info@precon.group of bel via +31 30 65 66 010. Je kunt ook ons trainingsaanbod hier bekijken.

Inschrijven nieuwsbrief Blijf op de hoogte