3 augustus 2020

Kennis voeden? Doe onze trainingen!

Zo na de vakantie en nog voordat de drukte op het werk weer losbarst, is het een goed moment om in de organisatie te inventariseren wat mensen nodig hebben om optimaal te presteren. Précon Learning biedt in september een serie klassikale en online trainingen aan voor ieder vakgebied!

Auditvaardigheden

Wil je kennis en vaardigheden aanscherpen zodat je zelfstandig audits kan uitvoeren op basis van de laatste inzichten? Volg dan onze vernieuwde blended training auditvaardigheden.
lees meer

HACCP Team Training

Ben je lid van het HACCP-team? Dan is dit een goede blended training die Of doe je dit werk al, en heb je behoefte aan meer kennis én
lees meer

Kennisdag FSCC 22000

Tijdens deze online training van 2 dagdelen, leer je aan de hand van concrete over de contextanalyse en de nieuwe benadering van OPRP’s en CCP’s. Heb jij behoefte aan praktische tools om de nieuwe norm te implementeren? Volg dan deze online training, verdeeld over 2 dagdelen.
lees meer

Driedaagse HACCP Expert training

We durven het weer aan: een driedaagse klassikale training in onze vernieuwde trainingsruimte in Bunnik. Wordt expert op het gebied van HACCP en leer zo je risicoanalyse te optimaliseren, neem je beheersmaatregelen onder de loep, wordt de voortrekker van het team!
lees meer

Additieven (Bunnik)

Wat is de laatste stand in de wetgeving rondom additieven? Is het op mijn etiketten goed gegaan? In deze hands-on praktisch ingerichte opleiding verwerf je inzicht in de wetgeving met betrekking tot additieven. Je leert wetgeving raadplegen en hoe het in de praktijk moet worden toegepast.
lees meer

Inschrijven nieuwsbrief Blijf op de hoogte