8 maart 2024

Ken jij de voordelen van Elzi Premium al?

Maak je gebruik van onze e-learning via tokens of het all-you-can-train abonnement? Dan is Elzi Premium wellicht interessant voor jouw bedrijf. Binnen Elzi Premium is het mogelijk om jouw eigen e-learning en klassikale trainingen beschikbaar te stellen in Elzi. Daarnaast kun je zaken automatiseren door het gebruik van programma’s. Welke functionaliteiten heeft Elzi Premium jou te bieden?

Eigen e-learning cursussen (SCORM)

Elzi Premium is SCORM-compatible. Dit betekent dat je SCORM-bestanden van jouw eigen e-learning modules en modules van derden kunt uploaden in Elzi, zodat jouw medewerkers deze ook in Elzi kunnen volgen.

Klassikale trainingen

Je kunt je eigen klassikale trainingen aanmaken in Elzi en aan je medewerkers koppelen. Zo borg je direct de registratie van jouw klassikale trainingen. Ook kun je online links en bestanden die bij de training horen, zoals presentatiemateriaal en bijlagen, toevoegen in Elzi. Deze bestanden kunnen door de cursisten gedownload worden en blijven beschikbaar via Elzi.

Blended trainingen

Naast e-learning en klassikale trainingen kun je ook blended trainingen aanmaken met Elzi Premium. Een blended training is een training die zowel online als offline componenten bevat. Dit kan bijvoorbeeld een combinatie van een klassikale training met een online training zijn, waarin je onder andere opdrachten vooraf kunt versturen en een e-learning en eindtoets in de training kunt uploaden.

Eigen e-learning ontwikkelen

Met Elzi Premium heb je de mogelijkheid om een eenvoudige e-learning te ontwikkelen. Je kunt opdrachten, video’s en afbeeldingen toevoegen en hebt nog veel meer mogelijkheden om een e-learning te ontwikkelen zodat je medewerkers actief met de uitgelegde leerstof aan de slag gaan.

Eigen huisstijl

Elzi Premium zal met logo en in huisstijlkleuren van jouw bedrijf aangeboden worden. Dit is direct herkenbaar voor jouw medewerkers en zorgt voor meer binding met jouw bedrijf.

Progamma’s

Je kunt vaste combinaties van trainingen vastleggen voor groepen medewerkers of apart per medewerker met de programma-functie. Wanneer je medewerkers aan een programma koppelt, worden zij automatisch voor een combinatie van trainingen ingeschreven. Ook geeft een programma je de mogelijkheid om e-learningmodules in een bepaalde volgorde te laten volgen. Een module komt dan pas beschikbaar als de daarvoor vereiste modules zijn voltooid.

Wil je meer weten over Elzi premium?

Neem contact op met learning@precon.group of bel met  +31 (0)30 – 65 66 010 voor een vrijblijvend advies gesprek.

Inschrijven nieuwsbrief Blijf op de hoogte