6 juli 2021

5 Tips om plaagdieren buiten de deur te houden

In jouw bedrijf wil je overlast van ongedierte voorkomen. Hieronder 5 tips om plaagdieren buiten de deur te houden:

  1. Hou deuren en ramen zoveel mogelijk gesloten. Mocht je ze toch open willen hebben, zorg dan dat er een hor geïnstalleerd is.
  2. Zorg voor een schone werkomgeving. Hou je dus aan het schoonmaakplan en zorg dat alles netjes wordt opgeruimd. Vooral voedsel dat achterblijft kan ongedierte aantrekken.
  3. Zorg ervoor dat afvalcontainers gesloten zijn. Anders heb je veel kans dat ongedierte zich hierin gaat nestelen.
  4. Laden en lossen. Bij het laden en lossen staan deuren vaak lange tijd open. Probeer dit te beperken door echt alleen tijdens de laden en lossen de deuren open te hebben. Controleer daarnaast inkomende goederen op ongedierte.
  5. Herken sporen van ongedierte. Door de sporen van het ongedierte te leren kennen weet je wanneer je last hebt van ongedierte en kun je op tijd gepaste maatregelen nemen.

Plaagdieren voorkomen?

Laat je medewerkers de training ‘Ongediertewering en -bestrijding’ doorlopen. Iedere medewerker speelt namelijk een belangrijke rol bij het weren en bestrijden van ongedierte: door schoon te werken, goed te inspecteren en door ongedierte geen schuilplaats te bieden. Meer weten? Lees meer over de training of neem contact op via info@precon.group of +31 (0)30 – 65 66 010.

Inschrijven nieuwsbrief Blijf op de hoogte